Американський тактичний рюкзак Molle Army Assault QT&QY 45 літрів Camo

Американський тактичний рюкзак Molle Army Assault QT&QY 45 літрів Camo

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 945 оцінок )

2 500

1 800

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військовий тактичний рюкзак Molle Army Assault QT&QY із USA.Тактичний, МУЛЬТИКАМ 3 денний. 45 літрів.

ПРОСТІР ВАМ ПОТРІБНО: розмір цього військового тактичного рюкзака відповідає розмірам 45см x 33см x 30см відповідної ємності 45 л, в цьому рюкзаку є місце для всього необхідного спорядження. Великі багатошарові внутрішні відділення для зберігання можуть вмістити багато вуличного спорядження, а також задовольнять ваші щоденні потреби в поїздках. Підходить для фітнесу, мандрівок на свіжому повітрі, походів та інших видів активного відпочинку.

Міцний і водонепроникний: Рюкзак військового класу виготовлений з поліестеру 900D, тактичний штурмовий рюкзак посилений і прошитий подвійним швом у всіх точках навантаження. Міцний та міцний, а спеціальне покриття робить наш тренувальний рюкзак водонепроникним та стійким до подряпин.

МОДУЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ MOLLE: система лямок рюкзака Molle спереду та з боків, призначена для використання у поєднанні з іншим спорядженням, ви можете прикріпити додаткові сумки або спорядження як тактичний рюкзак; такі як сумка для чайника, сумка для рації, сумка для надання першої допомоги, сумка для ліхтарика, сумка для дрібниць, спальний мішок і килимок.

КІЛЬКА ВІДДІЛЕНЬ: розроблений з 5 відділеннями для зберігання різних речей: дві передні кишені для дрібних предметів, два великі відділення з вбудованою кишенею на блискавці і сітчастою кишенею для великого та важливого приладдя, спеціальне відділення для ноутбука/пристрою (17 дюймів), прихований задній кишеню для часто використовуваних предметів, армійський військовий рюкзак відкривається на 180 градусів для легкого пакування/розпакування.

КОМФОРТ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ: Цей спортивний рюкзак для фітнесу з подвійним рядком, м'якими лямками та спинкою із сітчастою підкладкою для комфорту, вентиляції та міцності під час подорожей. високоякісна фірмова двостороння блискавка, усі відділення мають двосторонні отвори для легкого доступу. Легко регульовані поясні ремені, щоб поясний ремінь не прослизав через пряжки. Сотні застосувань, включаючи фітнес, тренування, патрулювання, походи, походи, полювання, виживання, кемпінг, школу тощо.

QT&QY 45L Military Tactical Backpacks Molle Army Assault Pack 3 Day Bug Out Bag Hiking Treeking Rucksack

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами