Ніж Boker Plus LRF Cocobolo (01BO080)

Довжина клинка, мм
  • 78

Ніж Boker Plus LRF Cocobolo (01BO080)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 315 оцінок )

823

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж туристичний Boker Plus LRF Cocobolo  – це стильний аксесуар та корисний помічник для кожного любителя активного проведення часу. Клинок із загостреним кінцем виконаний із сталі VG-10 . Це одна з найбільш пристосованих для ножів виробництва сталей, оскільки розроблялася фахівцями власне для цієї мети. Японські фахівці досягли високої в'язкості без втрати твердості. При цьому ріжуча кромка довго підтримує гостроту. Безпосередньо з коробки клинок заточений до гостроти гоління і готовий до використання. Поновлювати заточування крайки потрібно дуже рідко. Для цієї мети краще використовувати спеціальні прилади та набір точильних абразивів. Поверхня клинка оброблена методом сатинування. Лезо трохи матове, менш схильне до подряпин і забруднення.

Фіксація клинка виконується за допомогою простого механізму Liner Lock . Це лінійний замок, простий та надійний, може працювати навіть за умови забруднення. Рукоятка з накладками з кокоболо має просту форму з гладкою поверхнею. Приховане носити модель можна за допомогою сталевої кліпси.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 1.9
Довжина клинка, мм
  • 78
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».