Тактичний навісний підсумок UAkit для гранати 12х10 см

Тактичний навісний підсумок UAkit для гранати 12х10 см

Продавець:BonDeco

4.3/5  ( 57 оцінок )

570

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ТАКТИЧНИЙ НАВІСНИЙ ПІДСУМОК ДЛЯ ГРАНАТИ

Універсальний одинарний підсумок призначений для зберігання і носіння осколкових гранат РГД та Ф1. Конструкція навісного підсумка українського виробництва покращена: аксесуар вийшов легким і зручним. Вдалося досягти поєднання компактності та універсальності розміру, безпеки і зручності. Він дає можливість швидко і з мінімальним шумом витягнути гранату, користуючись лише однією рукою. Закритий тип підсумка дозволяє зберегти вміст від забруднення та пошкоджень.

Матеріали і особливості

Навісний підсумок для гранати — зручний та практичний елемент сучасного спорядження воїна. Окрім зберігання сучасних типів осколкових гранат, в аксесуарі можна переносити інші предмети з аналогічним розміром.

Для тактичних аксесуарів зазвичай використовують особливу нейлонову тканину від бренду Cordura®. Цей аксесуар не став виключенням. Ми пошили його з європейської кондури: це повноцінний аналог оригінального американського матеріалу.

Кондура — це нейлон з високою лінійною щільністю. Завдяки цьому готовий виріб стійкий до стирання та має високе розривне навантаження. Це те, що треба для тривалої експлуатації у важких польових умовах.

Тактичний підсумок доповнений кришкою типу «клапан» для надійного захисту вмісту та попередження самовільного випадіння. Кришку легко відкидати порухом руки. Після цього вона повертається у закрите положення.

Для фіксації кришки-клапана використовується фастекс — напівавтоматична застібка. Інша назва — «тризуб». Виготовлений з ударостійкого пластику, фіксатор складається з двох частин: безпосередньо «тризуба» та гнізда. Кріплення відбувається за допомогою замикання. Розкриття — вручну методом натискання бокових частин. Керувати процесами легко за допомогою однієї руки.

Верхня частина застібки фастекс закріплена на регульованому стропі. Це дає можливість налаштовувати підсумок під потрібний розмір, збільшуючи чи зменшуючи висоту виробу.

Для підвищення жорсткості конструкції ми доповнили задню частину підсумка для ручної гранати пластиковою основою. Це забезпечує щільне прилягання виробу та додатковий захист вмісту від зовнішніх фізичних чинників.

Тактичний навісний підсумок для гранати кріпиться до розвантажувального спорядження (РПС) за допомогою системи MOLLE. Мова йде про стандартизовані стропи, які широко використовують для фіксації аксесуарів бійців. Кріплення сумісне з усіма сучасними модульними і розвантажувальними системами.

Призначення та інформація про виробника

Навісний підсумок для гранати UAkit знадобиться:

  • бійцям української армії для доповнення спорядження і зручного, безпечного перенесення гранат;
  • новобранцям, які шукають додаткові зручні аксесуари для доповнення власного спорядження;
  • військовим волонтерам, які прагнуть доставити захисникам України практичні і доступні за ціною вироби.

Підсумок для уламкової гранати UAkit підготовлений до суворих польових умов. Повний цикл виробництва аксесуарів налагоджений в України (м. Львів), що дає можливість контролювати якість та гарантувати надійність виробу.

UAkit — український бренд виробника тактичного і медичного спорядження, необхідного сучасним бійцям і військовим медикам. Ми беремо за основу стандартні рішення та покращуємо їх конструкцію і функціональність. У цьому нам допомагають експерти, озвучуючи свої побажання щодо кожного аксесуару. Усі вироби пройшли успішні випробування на полі бою.

Замовити підсумок для гранати UAkit можна на офіційному сайті виробника або за телефоном. Є питання? Звертайтеся: допоможемо з вибором, проконсультуємо, обговоримо деталі замовлення і доставлення.

Ширина 10 см
Висота 12 см

Характеристики

Колір
Матеріал
Розміри
  • 12х10 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами