Підствольний ліхтар Streamlight TLR-2 HL Gun Light

Підствольний ліхтар Streamlight TLR-2 HL Gun Light

Продавець:LimonShop

4.4/5  ( 51 оцінок )

21 565

18 331

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для виконання тактичних завдань, пов'язаних з підвищеною небезпекою та обмеженою видимістю, слід використовувати спеціальні підствольні ліхтарі, які забезпечують яскравий і потужний світловий промінь за будь-яких погодних умов. Одним із найбільш надійних пристроїв від Streamlight є ліхтар TLR-2 HL – прилад, який отримав визнання клієнтів із десятків країн з усього світу.

Вища якість складання та виняткова надійність забезпечують рівне освітлення протягом усього терміну служби ліхтаря. Модель оснащена потужним лазером червоного кольору, який полегшує прицілювання в темний час доби.

Корпус

Для виробництва корпусів тактичних ліхтарів Streamlight використовується особливо міцний алюміній, який піддається додатковій механічній обробці. Спеціальне покриття металу захищає його від широкого спектру фізичних впливів: тріщин, сколів, а також руйнувань через корозію або сильні перепади температур.

Компактний і водночас функціональний дизайн – відмінна риса тактичних ліхтарів від Streamlight. Прилад ідеально сумісний із більшістю кобур для носіння підствольних ліхтарів. Діапазон робочих температур моделі – від -40 до +50 градусів за Цельсієм.

Функціонал

Тактичний ліхтар TLR-2 HL підтримує роботу в моментарному та постійному режимах освітлення. Слід зазначити і широку периферійну пляму, що створюється під час роботи ліхтаря. Під час пересування закритими об'єктами або місцевістю ви зможете побачити всі об'єкти, противників або предмети на відстані до 245 метрів.

Додаткова функція ліхтаря від Streamlight – це режим стробоскопа. Призначення такого режиму – подача умовних сигналів чи дезорієнтація супротивника. Можливе просте встановлення та зняття ліхтаря за допомогою однієї руки.

Ліхтар TLR-2 HL можна використовувати з дистанційними перемикачами (придбані окремо).

Встановлюється безпосередньо на пістолети за допомогою панки Пікатінні.

Тип елементів живлення: 2х CR123A

Ступінь захисту: IPX4

Корпус: Авіаційний алюміній

Тип: Підствольні

Максимальна яскравість (люмен): 1000

Радіус дії (метрів): 283

Час роботи (годин): 1,5

Довжина: 8,61 см

Вага: 106,51 г (без батареї).

Характеристики

Країна-виробник товару
  • Україна
Колір корпусу
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами