Рюкзак LBT-2595C Extended Day Ruck

Рюкзак LBT-2595C Extended Day Ruck

Продавець:LimonShop

4.4/5  ( 54 оцінок )

7 823

6 650

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак для задач широкого спектру, здатний вмістити спорядження на 4 і більше днів, включаючи сухий пайок, набір для чищення зброї, переносну радіостанцію, питну систему на 3 літри (в комплект не входить).
Основне відділення рюкзака закривається на зносостійку блискавку з двома бігунками. Відділення має систему фіксації по задній стінці на фастексах, для кріплення вкладається спорядження. Отвори для виведення шланга питної системи розташовані по обидва боки. Фронтальне відділення по тильній стороні має органайзер та невеликі кармани для ручок, ліхтарів, запасних батарей та інших маленьких деталей. Зовнішня система MOLLE дозволяє розмістити додаткове спорядження і підсумки. Зовнішні кишені з боків на блискавці для предметів першої необхідності.
Спина рюкзака має подвійну стінку - приховане відділення з Г-подібним доступом з боку спини. При розміщенні предметів прихованого носіння дана конструкція дозволяє оперативно витягти їх що не знімая рюкзак, так і за допомогою системи швидкого скидання. Спина рюкзака зовні має м'які зони висотою в кілька сантиметрів по всьому периметру для комфортності. Регульовані анатомічні плечові ремені з м'якою подушкою по периметру. У внутрішньому відділенні системи спини є силова рама на алюмінієвих шинах. Поясний ремінь в робочому положенні допомагає розподілити або перенести навантаження на тазостегнову кістку, таким чином розвантаживши хребет при високому завантаженні рюкзака. При малої і середньої завантаженості ремінь дозволить виключити вільне пересування рюкзака під час бігу.
Розмір: 54,61 х ​​45,72 х 16, 51 см
Три міцні ручки для перенесення і підвішування навантаженого рюкзака. Розташовані у верхній частині рюкзака і з боків. Силова структура ручок передбачена для екстрених ривкових рухів з метою оперативного переміщення або екстреної евакуації, а також розміщення через карабін.
Літраж: 42 л
Вага: 2, 59 кг

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами