Багатофункціональний прилад нічного бачення PVS-7 (Був у використанні)

Багатофункціональний прилад нічного бачення PVS-7 (Був у використанні)

Продавець:LimonShop

4.4/5  ( 51 оцінок )

131 797

112 028

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Окуляри нічного бачення PVS-7 - це продукт, який успішно використовується вже десятиліттями і працює за принципом «одна трубка, два ока» (як бінокль, так і окуляри нічного бачення). Володіючи компактною і ергономічною конструкцією, окуляри PVS-7 включає в себе інфрачервоний освітлювач з вбудованим ІЧ-вимикачем, який виключає можливість випадкових ІЧ експозицій. Індикатори включеного ІЧ-освітлювача і рівня заряду батареї відображаються в поле зору користувача.
 
Окуляри нічного бачення PVS-7 сконструйовані таким чином, що можуть бути легко встановлені на голову або шолом, при цьому легкі і зручні у використанні при тривалих місіях, а зняти з голови окуляри разом із шоломом можна однією рукою. В якості елементів живлення використовуються 2 батарейки типу AA, які забезпечують безперервність роботи протягом 40 годин. Завдяки своїм унікальним якостям, відмінно зарекомендував себе при виконанні бойових завдань, PVS-7 був прийнятий військовим стандартом в окулярах нічного бачення протягом більше 40 років. Система була розроблена відповідно до жорстких вимог Milspec, працює на глибинах до 1 м і висотах понад 5000 м, стійкий до впливів солі, туману, вологості, ударів, високих і низьких температур. Якість матеріалів і оптики, що підвищують ефективність виконуваних операцій, перевершують всі інші окуляри нічного бачення на ринку.
 

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами