Відео

Розчинний кровоспинний бинт (гемостатичний) Suntouch 90*10 см

Розчинний кровоспинний бинт (гемостатичний) Suntouch 90*10 см

Продавець:Overlord

1 400

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Марля гемостатична розчинна є трикотажне полотно білого кольору з м'якою тканиною. Він в основному складається з карбоксиметилцелюлози натрію. Розчинна гемостатична марля може швидко вбирати воду ексудату з рани, утворюючи в'язкий гель. Він ефективний для негайного гемостазу, захисту місця рани та прискорення загоєння травм та післяопераційних ран.

За рахунок утворення желатину розчинна гемостатична марля збільшує адгезію тромбоцитів та прискорює агрегацію еритроцитів, що дозволяє швидко сформувати тромб для досягнення мети допоміжного гемостазу. Оскільки цей продукт має характеристики швидкого гелеутворення і розчинення, а також його унікальну адгезію до тканини, гемостатичний ефект більш значний.

Розчинна гемостатична марля виготовляється з використанням спеціальних методів в'язання, завдяки яким вона має гарну еластичність і підходить для всіх видів ран. Кровоточиві рани легко закривати, запаковувати і заповнювати. Крім того, прозорий гель, утворений розчинною гемостатичною марлею, не закриває операційне поле зору та зручний для спостереження та подальшої операції.

Характеристики

Колір
  • Білий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами