Перчатки тактичні шкіряні без пальців TACTIGEAR PS-8801 Patrol Black M

Перчатки тактичні шкіряні без пальців TACTIGEAR PS-8801 Patrol Black M

Розмір: M

Продавець:Mobi Fish

4.9/5  ( 189 оцінок )

999

698

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Tactiger тактичні PS-8801 Patrol  виготовлені із м'якої чорної натуральної шкіри. З зовнішнього боку на пальцях є спеціальні захисні накладки. З тильного боку долоні є додаткова вставка для комфорту.

Ці зручні та міцні рукавички широко застосовують у різних військових підрозділах. Вони є невід'ємною частиною вмундирування солдатів багатьох армій світу. В першу чергу тактичні рукавички – це надійний та перевірений часом та поколіннями засіб захисту рук від різних пошкоджень.

Наші тактичні рукавички з натуральної шкіри характеризуються якісним та професійним пошиттям, а також сучасним дизайном. Це дозволяє їм максимально захищати поверхні рук від механічних чи інших факторів впливу, яким щодня піддаються руки кожного людини.

Шкіра рукавичок оброблена настільки ретельно, що не викликає жодних алергічних реакцій. На протязі всього періоду використання тактичних перчаток людина відчуває лише зручність та комфорт.

Шкіряна деталь шкіряних рукавичок дуже добре продумана, завдяки чому виріб ідеально лягає по руці, щільно прилягаючи до шкіри. Це запобігає ковзанню та сповзанню рукавичок з рук, через що їх носіння стає ще комфортнішим.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами