Рукавиці тактичні 101INC RANGER - Olive

Рукавиці тактичні 101INC RANGER - Olive

Розмір: L

Продавець:Deller

4.8/5  ( 21 оцінок )

1 350

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Продукт бренду 101INC® (one-o-one-Incorporated), одного з лідерів галузі. У пропозиції виробника широкий асортимент аксесуарів, спорядження та тактичної продукції. Асортимент 101INC® включає продукти оригінальних проектів, а також моделі, створені за зразком топових моделей. 101INC® робить наголос на якості, гарантуючи розумну ціну.

Модель RANGER - це сучасні тактичні рукавички, конструкція адаптована до важкої тактики та універсального використання, вони зарекомендують себе навіть під час польових робіт. Рукавички з твердих матеріалів. Крій і матеріали забезпечують хороший захист рук. Рукавички мають чохол, щиколотки, фаланги, накладки на руки та посилення рукоятки. Призначений для використання при помірних температурах, пропускає повітря.

Система анатомічних захисних профілів захищає руки від синців і саден при ударах, падіннях і рукопашному бою. П'ясткові кістки і фаланги покриті гумовими профілями. Фаланги і щиколотки вентильовані. Подушки для рук покриті панелями з спіненого EVA. Додатковий шар нековзкого матеріалу на ручці для міцності.

Виготовлений з високоякісних матеріалів. Рукоятка рукавички, пальці та чутливі зони виготовлені зі шкіри Amara - благородної синтетичної шкіри, що нагадує м'яку замшу козячої шкіри, але більш стійка до руйнівного впливу води та зношування. Amara skin пропускає вологу та повітря, зменшуючи потовиділення рук. Верхня частина рукавички виготовлена з дихаючої тканини нейлон/спандекс. Структура підкладки нагадує ворсовий трикотаж, що забезпечує додатковий тепловий комфорт. Для підвищення герметичності рукавички зверху вшитий рукав з еластичного матеріалу. Проміжки між пальцями мають вставку з термоактивного матеріалу для відведення вологи та належної терморегуляції. Гумовий клапан з міцною липучкою запобігає ковзанню рукавички. Профілювання язичка з протиковзким логотипом (101INC) дозволяє легко застібати рукавицю. Шкіряні петлі полегшують надягання, дозволяють застібати і вішати на обладнання. Суцільні шви, подвійні в критичних місцях.

Продукт бренду 101INC® (one-o-one-Incorporated)
сучасні тактичні рукавички
військова специфікація
верх з нейлону / спандекса
Рукоятка та пальці з синтетичної шкіри Amara
шкіра зменшує пітливість рук
гумові профілі для захисту щиколоток і пальців
вентиляція
посилення захоплення з нековзкого матеріалу
контурні кінчики пальців
еластичний шнурок
Гумовий клапан на липучці
дубльовані шви, міцні нитки
колір: олива

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Нідерланди
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами