Баул речмішок Dominator DUFFLE BAG US 100 л рюкзак олива

Баул речмішок Dominator DUFFLE BAG US 100 л рюкзак олива

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

3 400

1 599

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

DUFFLE BAG US OLIVE від польського бренду Dominator, що забезпечує дуже високу якість виготовлення на основі військових специфікацій, якісних матеріалів та передових технологій.

Рюкзак баул виготовлений з міцного поліестеру, що характеризується високою стійкістю до розривів та стирання. Пошиття виконане міцною нейлоновою ниткою. Внутрішня частина покрита водонепроникним шаром ПВХ, що захищає вміст від опадів та вологи.

Модель має одне дуже велике головне відділення. Застібка є розрізною шпилькою з вушками-клепками, до яких прикріплений карабін зі стрічкою, що також виконує роль ручки. Широкий клапан під застібкою додатково оберігає вміст сумки від води та пилу.

Сумка оснащена зручною ручкою для перенесення і однією кишенею, клапаном із застібкою, що закривається. Завдяки лямкам сумку можна носити як рюкзак. Ремінь має широкий, м'який край і металеві пряжки, що самозатягують, що дозволяють легко регулювати довжину.

У чутливих місцях використано додаткове зшивання.

Високоякісний, великий, міцний та місткий баул та рюкзак в одному, ідеально підходить для всіх військових завдань, експедицій з виживання, подорожей та сімейного відпочинку.

Параметри:

Модель: DUFFLE BAG US OLIVE Бренд: Dominator, Польща Матеріал: 100% поліестер Ємність: приблизно 100 л Водонепроникний шар ПВХ Міцні шви, якісні та довговічні матеріали Дуже просторий та місткий, можна носити як рюкзак Розміри: 95 х 6

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами