Шапка осіння Reis Польща тактична чорна

Шапка осіння Reis Польща тактична чорна

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

499

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якісна та тепла чорна шапка польського виробника Reis, підійде працівникам поліції та спецслужб, співробітникам охоронних компаній, для занять спортом чи просто повсякденному носінню.

Виготовлена ​​з акрилової пряжі подвійного в'язання, не пропускає середній вітер і захищає від холоду в невеликий мороз. Крім того, область вух, потилиця та лоба додатково утеплена завдяки наявності відвороту, за допомогою якого також можна регулювати об'єм шапки.

Модель шапки Reis ідеально набуває форми голови за рахунок еластичності матеріалу. Акрил, з якого вона виготовлена ​​м'яка, приємна на дотик і не викликає алергії, що забезпечує комфорт при носінні.

Шапка відмінно підійде для носіння взимку, навесні та восени. Зігріє та захистить від морозів у холодну пору року, і при цьому не ширятиме під час активної фізичної діяльності.

особливості:

Проста класична шапка Підходить чоловікам та жінкам Ідеально облягає голову Подвійна в'язка Має регульований відворот Не пропускає холод і вітер Зберігає тепло Швидко висихає Зносостійка Універсальний розмір

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Польща
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами