Костюм зимовий Браво синтепон Софтшелл мультикам L

Костюм зимовий Браво синтепон Софтшелл мультикам L

Розмір: L

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

8 125

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Костюм Браво виготовлений із міжшарової поліуретанової мембрани, яка захищає від негоди. Усередині синтепон.

Визначними властивостями виробів із софтшелу є їх невелика вага та комбінація двох шарів одягу в одному. Софтшелл поєднує в собі зовнішню кулю (для захисту від вітру та негоди) та ізолюючу внутрішній кулю. Поверхня є не тільки відхиляє вологу, але так само і відхиляє грязь. Крім того, м'який та обтічний матеріал надає більше комфорту при носінні. Так само куртка має спеціальні липучки під шеврони та погоні. Високе горло та капюшон, що не продувається.
Курточка відмінно підійде як для тактичних умов, так і ідеально для повсякденного носіння, для її розробки враховувалися всі вимоги для комфорту та практичності, що чудово поєднується в цій моделі.

Куртка призначена для зимового сезону, легко витримує до -20 градусів, за наявності базової кулі одягу: термобілізну, кофту синтепон.

Штани відмінно підійдуть як для тактичних умов, так і ідеально для повсякденного носіння, для їхньої розробки враховувалися всі вимоги для комфорту та практичності, що чудово поєднується у цій моделі. З боків є регулятори на блискавці по ширині, блискавка встановлена ​​до стегон, з ними можна легко поєднувати будь-яку взуття з костюмом і носити з комфортом. Штани йдуть на підтяжках для додаткової зручності. Позаду штани завищені до спини.
Штани виготовлені із якісної тришарової тканини SoftShell, яка зможе легко захистити від негоди. Усередині синтепон, який легко зігріє навіть у найнижчі морози.

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал (склад)
  • Софтшел
Додаткові характеристики
  • Від 0°C до -25°C
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами