Тепловізійний приціл ATN MARS 4 2-8x 384x288

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 2
Максимальна кратність, х
  • 8

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 2-8x 384x288

Продавець:MiliRealy

96 000

91 900

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Найкраща пропозиція на ринку – тепловізійний приціл ATN MARS 4 384 2-8X з великим функціоналом, феноменальною картинкою та доступною ціною! Цей приціл оснащений тепловою матрицею з роздільною здатністю 384 на 288, яка працює на частоті 50 Герц, що особливо важливо для полювання вночі, коли тваринний світ найактивніший.

Тепловізійний приціл АТН МАРС 4 не має аналогів на ринку оптики для полювання у своєму діапазоні. І справа тут не так у його вартість, як у деталізації зображень. Як Ви вже зрозуміли, 2 – це стартова кратність збільшення цього прицілу, а 8 – максимальна. Так ось, навіть на високих кратностях збільшення картинка в цих прицілах не розсипатиметься на пікселі. Що ще на Вас чекає за цією вивіскою? Дивіться нижче.

Дальність виявлення ATN MARS 4 384 2-8x

Виявлення (тепла точка) – 960 метрів.

Розпізнавання (теплий контур) – 480 метрів.

Ідентифікація (тепла істота) – 330 метрів.

Причини купити теплоприціл АТН МАРС 4384 2-8X вже зараз

Найновіший чутливий сенсор. Нічого нового – та сама матриця, і та частота, як і в попередника ATN MARS HD, але з новим сенсором це зовсім інше кіно! Кіно як у 4К - це бачити всі деталі теплового об'єкта з максимальною деталізацією навіть на високих кратностях збільшення.

Запис відео. Записуйте в ультра якості найкращі моменти полювання та ділитесь ними з товаришами! Не зберігайте у пам'яті ваші найкращі пригоди – залиште цю справу техніки!

Простий монтаж. Установка на стандартні кільця 30 мм – просто, як замінити лампочку на кухні (насправді ще простіше). З даним типом кріплення Ви без проблем встановите АТН МАРС 4 на будь-яку зброю.

Нове керування. Ось тепер стане по-справжньому зручно! Кільце плавного збільшення дозволяє отримувати необхідну кратність збільшення з точністю до однієї десятої. При цьому спеціальна ребриста форма енкодера не дає зісковзнути пальцям, навіть при роботі в рукавичках.

Класична навігація. Вгору, вниз, праворуч, ліворуч та підтвердження – класика, зрозуміла всім. Подвійна функція кожної з кнопок (активація приладу, повернення на головний екран, запис відео та фото) – ще один плюс у карму розробників!

Пристрілювання одним патроном. Ви колись тримали в руках смартфон? Тоді пристрілка прицілу ATN MARS 4384 2-8x точно не стане для Вас проблемою. Один постріл – одна поправка – потрапляння до десятки!

Розумний далекомір. Це приціл оснащений далекоміром, принцип роботи якого знайомий багатьом мисливцям – просунута стадіометрична шкала вимірювання дистанції за заданим зростанням об'єкта, до якого ведеться вимірювання.

Балістичний калькулятор. Приціл можна пристрелити на дві, на три, та хоч на 10 різних дистанцій стрільби. Але краще використовувати вбудований балістичний калькулятор, який здатний зробити поправку влучення кулі з точністю до міліметра!

Багатопотокове відео. Для особливо просунутих користувачів компанія АТН додала ще одну «вишеньку на торті» - одночасний запис та трансляцію відео на планшет чи смартфон. Переглядайте, діліться з друзями та живіть повним життям!

Запис моменту пострілу. Прийшов, побачив, переміг – прицілився, вистрілив, одержав відео. Контролюйте точність стрілянини та робіть роботу над помилками лише тоді, коли це потрібно і не зберігайте терабайти відео.

Потужний акумулятор. Час роботи цього прицілу – найвищий ступінь автономності. Більше 18-ї години безперервної роботи при піковому рівні завантаження – для цього прицілу немає нічого неможливого!

Опціональний лазерний далекомір. Для тих, кому не вистачає можливостей вбудованого далекоміра – лазерний далекомір ATN ABL. Цей далекомір спеціальним чином закріплюється на зовнішньому кільці об'єктива АТН МАРС та синхронізується з програмною частиною прицілу.

Характеристики

Тип прицілу
База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 2
Максимальна кратність, х
  • 8
Діаметр передньої лінзи
  • 25 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами