Ботинки тактичні Mil-Tec Зимові снігові 45р. Чорні SNOW BOOTS ARCTIC (12876000-012-45)

Ботинки тактичні Mil-Tec Зимові снігові 45р. Чорні SNOW BOOTS ARCTIC (12876000-012-45)

Продавець:MiltecTek

4.9/5  ( 324 оцінок )

4 999

3 999

Є в наявності

13

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Увага! Маломірять, на наш 44й розмір!
 

Зимові черевики  Mil-Tec Thinsulate Black 12876000

Утеплені чоботи «Thinsulate Arctic» призначені для експлуатації в умовах низьких температур, будь-яких погодних умов і сфери використання. Ця модель взуття має агресивний дизайн, функціональну будову, теплоізоляційні матеріали й надійну конструкцію.

Перш за все варто відзначити нижню частину основного черевика, яку виготовлено з жорсткої товстої гуми, вона забезпечує повний захист всієї стопи від вологи й можливих фізичних чинників. Верхня частина виготовлена з надійних синтетичних матеріалів, які мають хороші вологозахисні та паропроникні властивості.

Внутрішня частина представлена поролоновим утеплювачем в поєднанні з утеплювачем Thinsulate™, який є чудовим теплоізолюючим матеріалом, підкладка виготовлена з поліестеру. Також всередині черевиків передбачено спеціальний м’який сапожок-вкладиш, що забезпечує виключне теплозбереження. Його виготовлено з поліестеру, утеплювача Thinsulate™ й перфорованої фольгованої плівки, яка чудово дихає.

Підошва має агресивний малюнок протектора, а спеціальний склад матеріалу підошви забезпечує чудове зчеплення з поверхнею для умов з низькими температурами. Верхня частина черевика має шнур-затяжку зі стоперами для кращої теплоізоляції й захисту ноги в цілому, нижче є дві стропи з фастексами для кращої фіксації та посадки чобіт на нозі. Носок і п’ятка, які є стресовими зонами, посилено товстішим литтям гуми, область нижньої частини гомілки також захищено зовнішньої гумовою накладкою. Задня частина чобіт має спеціально світловідбиваючу панель для безпечнішого пересування вночі.

Враховуючи високі показники зносостійкості, теплойзоляції й вологозихищеності, польові чоботи «Thinsulate Arctic» забезпечать виключний комфорт за будь-якої погоди й температури. Так ця модель підійде людям, які тривалий час перебувають на свіжому повітрі: мисливці, рибалки, працівники сфер високої фізичної активності, або просто в цивільному домашньому вжитку.

  • Утеплювач Thinsulate™
  • Зовнішній і внутрішній чобіт
  • Виключна теплоізоляція і захист від вологи
  • Регуляція шнуром-затяжкою і стропами з фастексом
  • Матеріали: верх – 100% Поліестер; підошва – термопластична гума; утеплювач – поролон, Thinsulate™; підкладка – 100% Поліестер; сапожок-вкладиш – 100% Поліестер
Є 2 ремені для фіксації на гомілці.
Зовнішня довжина устілки внутрішньої калоші 8 розміру 270 мм
Зовнішня довжина устілки внутрішньої калоші 9 розміру 280 мм
Зовнішня довжина устілки внутрішньої калоші 10 розміру 290 мм
Зовнішня довжина устілки внутрішньої калоші 11 розміру 300 мм
Зовнішня довжина устілки внутрішньої калоші 12 розміру 310 мм
Зовнішня довжина устілки внутрішньої калоші 13 розміру 315 мм

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами