Рюкзак тактичний з кордури 45л GRAD ASSAULT піксель

1 відгук

Код:  363661662

Рюкзак тактичний з кордури 45л GRAD ASSAULT піксель

1 відгук

Код:  363661662

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

5 000

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак RECON rev2 це універсальний тактичний рюкзак, призначений для повсякденного використання військовослужбовцями.

Рюкзак ASSAULT 45 це тактичний рюкзак, призначений для триденного оперування ємністю 45 літрів. Рюкзак виконаний з вогні та водостійкої кордури, яка не контрастує у ПНБ, що дає можливість використовувати його у найважчих умовах експлуатації.

Поліамідна стропа з просоченням NIR має підвищену зносостійкість і міцність. Рюкзак оснащений високоякісною блискавкою та бігунками Max ZIPPER, що забезпечує дуже високий показник міцності та довговічності.

Функціонально складається з чотирьох відділень: - основне відділення призначене для перенесення основного пакета багажу, має поділ на гнучку сітчасту кишеню для речей і сітчасту кишеню на застібці; - верхню кишеню швидкого доступу призначено для перенесення пристроїв малого габариту; - нижню кишеню швидкого доступу призначено для речей другої лінії. і має дві швидкозмінні компресійні підсумки на блискавці, які кріпляться на велкро - на спинці сітчастої панелі розташована кишеня для гідратора.

Особливою функцією є розкладання рюкзака у відкритому положенні на 180 градусів для зручного укладання речей. Рюкзак має бічний PALLS інтерфейс для розміщення додаткових підсумків, а також додатковий ряд стропів для кріплення підсумків на лицьових панелях кишень швидкого доступу. Додатково рюкзак має компресійні стропи для фіксації багажу. Рюкзак оснащений вертикальними платформами PALLS та має в комплекті 6 строп для кріплення з боків та знизу таких об'ємних речей як спальний мішок, каремат тощо. Спинка рельєфної форми та плечова система рюкзака оснащені 3d сіткою для покращеного відведення тепла та комфорту оператора.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • ІЧ-обробка
  • Водовідштовхуючий
  • Компресійний ремінь
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Юрій Пилипчук
    Відгук від покупця. Продавець: Premiumammunition

    Хороший, міцний.

    Переваги:
    Може витримувати велику вагу, має додаткові аксесуари
    Недоліки:
    Не виявлено.