Штани тактичні Джаггернаут з наколінниками L long Піксель ЗСУ

Штани тактичні Джаггернаут з наколінниками L long Піксель ЗСУ

Розмір: L

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

7 239

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани тактичні Джаггернаут з наколінниками Піксель ЗСУ

Штани для бойових контактів і тактичних умов Джаггернаут мають широкий і жорсткий пояс із внутрішньою демпферною вставкою, яка забезпечує щільне прилягання штанів до тіла, гарне вбирання поту та компенсує навантаження при носінні важкого спорядження на поясі штанів, такі умови дають максимальний комфорт при носінні і при цьому. вони будуть вільними, не обмежують руху. Виготовлені з тканини Ріп-Стоп Prof-it-on (60% хлопок, 40% поліестер), тканина зарекомендувала собі як міцна, зносостійка та практична для активного використання.

Об'єм пояса регулюється за допомогою застібки-липучки, в цьому полягає унікальність моделі – кожен боєць може відрегулювати пояс під себе. У нижній частині чотирьох поясних шліц розташовані спеціальні кріплення, які можуть використовуватися для фіксації та кріплення спорядження.

Система зберігання та розміщення карманів була ідеально підібрана під військових, саме тому в Джаггернаутах є безліч містких карманів, які дають можливість розмістити потрібні речі так, щоб заощаджувати місце та можна було відчуватись у штанах у комфорті. Кишені глибокі та практичні. У нижній частині карманів розташовані люверси для стоку води.

У районі колін розташована вставка з еластичного нейлону, яка забезпечує еластичність колінної зони і не перешкоджає згинання коліна в будь-якому положенні. Також колінні суглоби захищені пластиковими накладками з додатковими внутрішніми демпферами, тим самим коліна захищені і тому бійцю не потрібно шукати додаткової захисту колінних суглобів. Захисні пластикові накладки знімні, що робить зручним прання та обслуговування штанів. Під коліном знаходиться спеціальна утяжка, що забезпечує зручність, а наколінники можна затягти під себе та робити їх більш прилеглими або вільними.

У нижній частині штанів є спеціальний регулятор манжета на липучці, з такою липучкою штані можна носити з будь-яким видом взуття, а також у будь-якому стилі: заправленими в взуття або поверх нього.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Ріпстоп
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами