Цифровий приціл день ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 5
Максимальна кратність, х
  • 20

Цифровий приціл день ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X

Продавець:MiliRealy

48 000

35 900

Немає в наявності

17

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сучасний приціл для денної і нічної полювання ATN X-Sight 4K Pro 5-20X готовий служити вірним супутником на будь-який полюванні. Цей приціл - логічне продовження популярної лінійки ATN X-Sight. Модель X-Sight 4K позбавлена всіх недоліків попередніх моделей - слабкої системи енергопостачання, незручною установки на планку і відносно слабкого нічного бачення.

Цифровий приціл день / ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X працює на процесорі останнього покоління ATN Obsidian 4K. Під його керівництвом знаходиться цілий ряд датчиків, розрахункових програм і мультимедійних додатків. Дисплей цього прицілу настільки яскравий і контрастний, що спостереження з ATN X-Sight 4K Pro 5-20X можна проводити навіть без наочника (який тепер має систему різьбовій установки на приціл). Говорити і писати можна довго, але краще показати.

Головні особливості чому варто купити цифровий приціл ATN X-Sight 4K Pro 5-20X:

Проста установка і якісний дисплей. Цифровий приціл ATN X-Sight 4K Pro 5-20X створений спеціально для установки на стандартні кріпильні кільця діаметром 30 мм, які повсякденно використовуються для звичайної денної оптики. На окреме слово заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro. Дисплей з роздільною здатністю 1280x720 дозволяє без особливої втрати якості виробляти збільшення навіть на максимальних кратностях. Контраст і яскравість цього дисплея дозволяє без проблем користуватися ним навіть без гумового наочника.

Нічне бачення в цьому прицілі також реалізовано на дуже хорошому рівні. Близько 400-500 метрів дистанції в безхмарну ніч і трохи менше в непроглядній пітьмі не стануть для Вас проблемою. При цьому деталізація нічних зображень тут здивує навіть найвибагливішого стрілка.

Зручний інтерфейс управління. Приціл ATN X-Sight 4K Pro має в своєму розпорядженні всього двома органами управління - колесом збільшення на корпусі приладу і панеллю керування. Меню приладу тепер працює ще швидше, і знайти потрібну Вам функцію тепер не складе ніяких труднощів.

Розумний далекомір. Все що вам потрібно для вимірювання дистанції віддалення вашої мети - вказати зростання тваринного або вибрати один із стандартних типів, вказати верх і низ вимірюваного об'єкта і отримати виміряні значення на дисплеї.

Баллистический калькулятор. Влучна Постріл - зовсім не харчування для пріцілу ATN X-Sight 4K Pro 5-20X. Аджея вбудований балістічній калькулятор в ньом дозволяти автоматично розраховуваті и коректуваті точку удару пріцілу залежних від дальності віддалення цілі и показніків датчіків зовнішнього середовища.

Запис FULL HD відео в момент пострілу. Приціл ATN X-Sight 4K Pro дозволяє робити автоматичний запис відео пострілу і звичайну запис в форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції в інтернет. До речі про інтернет. Спеціальний додаток для iOS і Android дозволяє налаштовувати і працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за коштами вбудованого модуля Wi-Fi.

Опціональний лазерний далекомір ABL. У всіх власників ATN X-Sight 4K Pro завжди є можливість купити спеціальний лазерний далекомір, який закріплюється акурат на вихідному об'єктиві приладу. При цьому лазер далекоміра зводиться в одну точку з візиром прицілу, і його показники виводяться прямо на дисплей прицілу.

Роздільна здатність матриці600 lp/mm (ATN 4K M265 Sensor, 3864 (H) x 2218 (V))

ЯдроATN Obsidian IV Dual Core

Дисплей1280x720 HD Display

Оптика

Збільшення, х5-20

Поле зору, град, м на 100 м5°

Дистанція до окуляра, мм90

Мультимедіа

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, ГбВід 4 до 64

microUSBТак

WiFiiOS & Android

BluetoothТак

ВідеовихідВбудована запис відео 1080p @ 30/60/120 fps

Використання на зброї

Тип візируРізний типи і колір

Додаткові можливості

МікрофонТак

Інфрачервоне підсвічування, нмЄ

3D гіроскопТак

3D акселерометрТак

Е-барометрТак

Е-компасТак

Експлуатаційні

IP рейтингАтмосферостійкий

Кріплення30 мм кільця (комплект)

Автономна робота, г18+

Тип батареїLi-On

Гарантія, міс24

Габаритні розміри, мм379x76x76

Вага, гр1010

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 5
Максимальна кратність, х
  • 20
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами