Протигаз для військових, цивільних (маска панорамна + фільтр) Патріот

1 відгук

Код:  364068792

Протигаз для військових, цивільних (маска панорамна + фільтр) Патріот

1 відгук

Код:  364068792

Продавець:HepaShop

4.9/5  ( 108 оцінок )

3 300

Є в наявності

83

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Характеристики та опис.

Панорамна маска ПАТРІОТ призначена для комплектування промислових, цивільних протигазів та шлангових дихальних апаратів. Має скло панорамного огляду, що самозатягується, незалежний обтюратор. Наявність підмасочника перешкоджає запотіванню скла і зменшує вміст CO2 у повітрі, що вдихається. Конструкція гарантує хорошу чутність та розбірливість мови, не знижує працездатність людини при виконанні робіт будь-якого ступеня важкості протягом усієї робочої зміни. Температурний інтервал -40 °C до +40 °C при відносній вологості повітря до 95%.

Комплектація: панорамна маска "Патріот" - 1 шт., Фільтр комбінований ГП-7К A1B1E1K1SXP3DR - 1 шт., підсумок - 1 шт. Комбінований фільтр забезпечує захист органів дихання від забруднення газами та жорсткими частинками. Органічні, неорганічні та кислотні гази та пари (в т.ч. хлор) та речовин нервово-паралітичної дії (типу зарин, зоман, табун, гірчичний газ, синильна кислота та ін.), а також аміак та його органічні похідні, тверді та рідкі частинки, радіоактивні та токсичні частинки, мікроорганізми, такі як бактерії та віруси.


Клас маски 2, категорія захисту – III.

Матеріал лінзи – полікарбонат.
Матеріал маски – каучук.
При використанні з протиаерозольними, газовими та комбінованими фільтрами – захист до 400 ГДК. Переговорна мембрана відповідає вимогам стандарту ДСТУ EN 136:2017
Вага – 600 г
Розмір – один універсальний (Б)
Маска виготовлена із стійких до засобів спеціальної обробки матеріалів, які не викликають подразнень шкіри за безпосереднього контакту. Широкий обтюратор
Клапан видиху – у нижній частині маски
Умови зберігання – при температурі від 5 до 25 °С, відносній вологості до 75 %, у захищеному місці від тепла, пилу та інших речовин або радіації, які можуть призвести до пошкодження компонентів або всієї напівмаски.
Гарантійний термін зберігання маски – не менше 10 років. (від дати виготовлення)

Виробник – Україна.

Відгуки покупців 1

  • Сергей Ярощук
    Відгук від покупця. Продавець: HepaShop

    Чудовий протигаз вітчизняного виробника. Ціна/якість на висоті.

    Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    немає