Тепловізійний приціл PARD SA32-35 LRF

Тепловізійний приціл PARD SA32-35 LRF

Продавець:XTop

4.3/5  ( 87 оцінок )

114 800

109 060

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл PARD SA32-35 LRF

Використання тепловізійних технологій значно розширює можливості використання зброї. Приціли з параметрами теплового визначення мають ряд функцій, які допомагають визначити мету та зробити точний постріл. Популярністю користуються товари від компанії PARD. Вона спеціалізується з виробництва тепловізійної техніки нового покоління. Тепловізійний приціл SA32 даної торгової марки має низку опцій, які вигідно виділяють його серед аналогів.

Загальний опис прицілу PARD SA32-35 LRF

Торгова марка лише нещодавно з'явилася на українському ринку, але вже займає лідируючі позиції. Компанія пропонує якісну тепловізійну продукцію, в якій поєднуються новітні тенденції цифрового та оптичного світу. Використовуються тепловізійні приціли для полювання, коли важлива фіксація об'єкта в повній темряві. Але за рахунок великого функціоналу та високих експлуатаційних якостей сфера застосування значно розширюється. Тепловізійний приціл SA32 від PARD буде корисним для спостереження під час військових та спеціальних операцій.

Застосування прицілу даної моделі дозволяє визначити наявність мети за тепловими показниками, розрахувати дистанцію від спостерігача, точно ідентифікувати та отримати інформацію про характер поведінки об'єкта. Тепловізійне сприйняття гарантує чітке відділення об'єктів із високою температурою від інших цілей. Високочутлива матриця дозволяє здійснювати спостереження навіть за тваринами, які перебувають у русі.

Цифрові технології забезпечують високу якість отриманого зображення та відеоматеріалів.Режим роботи можна налаштувати автоматично або вибрати вручну ідеально для себе. Експлуатаційні показники дозволяють застосовувати прилад протягом тривалої роботи у найскладніших умовах.

Технічні характеристики

Тепловізійний приціл SA32-35 від PARD є універсальним компактним приладом, який поєднує в собі якості одночасно тепловізора і прицілу. Тому використовувати його можна як для стрілянини, так і для спостереження. Застосовується для гвинтівок різних калібрів. Головною особливістю є балістичний калькулятор, який точно визначає дистанцію, траєкторію та дальність польоту кулі. Зробити прицільний постріл вдається з великої відстані, похибка визначення мінімальна.

Головні технічні характеристики пристрою:

матриця із сенсором 12 мкм, ≤25 мК;

діаметр об'єктива – 35 мм;

можливість збільшення до 3,7 разів (крок х2, х4, х6, х8);

поле зору 7,5 x 5,6 °;

OLED-дисплей з роздільною здатністю 1024 x 768;

стадіометричний далекомір діапазоном 1200 метрів.

Такі параметри дозволяють швидко визначити мету навіть у найскладніших погодних умовах. Приціл працює за тепловим принципом, тому опади, дим, пил не є перепоною для відмінної роботи.

Переважними характеристиками є наявність складної кришки об'єктива, зручна кнопка фокусування на корпусі, функція «картинка в картинці» для кращої прицільності. Також прилад оснащений компасом, гіроскопом та іншими опціями, які роблять його універсальним та зручним у застосуванні.

Особливості пристрою SA32-35 LRF від «ПАРД»

Тепловізійний приціл потрібний для використання у складних умовах.Для нічного полювання та спостереження важливим є фактор розпізнавання деталей та ідентифікація мети. Цей прилад має високочутливий датчик зображення 12 мкм, NETD ≤25 мК. При низькому тепловому контрасті сигналізує про фіксацію об'єкта з максимально високою температурою. Таким чином, дерева, машини та інші цілі будуть позначені не таким яскравим кольором, як люди та тварини.

Частота зміни кадрів 50 Гц дозволяє фіксувати динамічні цілі. При цьому датчик унеможливлює отримання нечітких, розмитих зображень. Цифрова обробка прибирає шуми, і користувач бачить лише чітку картинку.

Моделі тепловізійних прицілів від PARD використовують спеціальний алгоритм покращення інфрачервоного зображення за технологією IREA. Компанія запатентувала програмне забезпечення, що гарантує високий рівень чутливості картинок в інфрачервоному спектрі. Такий параметр дуже важливий для роботи без денного освітлення (вночі). Алгоритм дає можливість:

блискавично виявити та розпізнати теплову мету;

швидше одержати оброблені дані;

скоригувати зображення в автоматичному режимі;

позбутися нечітких, галасливих зображень.

Ще однією особливістю приладу SA32-35 LRF є функція запису, що самоактивується. Якщо опцію запущено користувачем, то буде здійснюватись автоматичний запис з 20-секундними інтервалами при виявленні віддачі від пострілу. Усі дані зберігаються у стандартних форматах на додатковій картці пам'яті microSD.

Результативність використання тепловизионного прицілу залежить від реакції приладу коливання температури. Для цього в моделі SA32-35 LRF від ПАРД вмонтована функція корекції затвора. Оновлення коефіцієнтів відбувається у автоматичному режимі. Зображення виходить відкоригованим, і воно повністю відповідає заданим вимогам. При цьому витримуються ключові запити до зображення - високий рівень різкості, точності, контрастності.

Головні переваги прицілу PARD SA32-35 LRF

Компанія «ПАРД» представляє пристрої з максимальним функціоналом, які гарантують комфорт та результативність використання. Ця модель оснащена найновішими технологіями.При покупці важливо оцінити такі переваги:

можливість зберігання фото та відеоматеріалів на внутрішній карті розміром 128 Гб;

вмонтований модуль Wi-Fi дає можливість з'єднуватись із зовнішніми гаджетами, передавати дані, а також транслювати процес спостереження на мобільному пристрої;

якість з'єднання з гаджетами здійснюється через фірмові програми, виключаючи ризики зависання;

наявність трьох сюжетних режимів: "місто", "ліс", "дощ", перемикання між якими здійснюється швидко за допомогою кнопки, корекція зображення адаптується під обраний режим автоматично;

наявність 5 колірних палітр дозволяє вибрати оптимальну, залежно від умов спостереження: гарячі більше підходять для низьких температур, а ось кольорова та режим «небо» застосовуються для кращої деталізації об'єктів на близькій відстані;

6 прицільних сіток та 4 кольори оптимізують можливості при стрільбі, користувач вибирає ідеальний варіант для себе;

потужний корпус забезпечує опір віддачі до 6000 Дж, це означає, що можна застосовувати на великокаліберних гвинтівках.

Корпус тепловізійного прицілу PARD SA32-35 LRF із ступенем захисту IP67 водонепроникний та стійкий до механічних пошкоджень. Можна використовувати під сильним дощем та іншими опадами. Модель оснащена ліхтариком на 100 люменів, який робить процес використання в темних умовах максимально комфортним. Вбудованої батареї вистачає на 5 годин автономної роботи, для заряджання використовується стандартний кабель Type-C або зовнішнє джерело. Тепловізійний приціл PARD SA32-35 lrf – це універсальний прилад із широким функціоналом за доступною ціною.

Тепловізонний приціл PARD SA32-35 LRF

Матриця

Роздільна здатність матриці 384x288

Ядро Оксид ванадію (VOx)

Частота, Гц 50

Дисплей OLED 1024 x 768

Палітри зображення White hot / Black hot / Multiple Color Modes

Оптика

Об'єктив, мм 35

Поле зору м на 100 м 7.5 x 5.6°

Видалення вихідної зіниці, мм 30

Дальність виявлення людини, м 2100

Мультимедія

Відеовихід Так

Використання на зброї

Тип візира 6 типів візира різного кольору та форми

Додаткові можливості

Далекомір Так

Експлуатаційні

IP рейтинг Водонепроникний, 67

Автономна робота, год до 5+ годин

Тип батареї 1 x 18650 Lithium-Ion (Approx. 5 Hours)

Гарантія, міс 24

Вага, гр 425

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами