Сумка - рюкзак баул 100л військовий водозахисний Oxford 600D Камуфляж

Сумка - рюкзак баул 100л військовий водозахисний Oxford 600D Камуфляж

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

6 875

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка - рюкзак баул 100л військовий водозахисний Oxford 600D Камуфляж

Сумка-рюкзак на 100 л - Незамінно річ при армійських збираннях. Через велику кількість карманів і відокремлень, у нього легко поміститися хоз.пакет, нессесер у складі, аптечка, казанок, флягу і багато іншого. Армійський військовий рюкзак на 100 к. с. - найкращий вибір для службовців ЗСУ та НГУ.

Ця модель також подобається рибалкам та аматорам походів. Тепер носити навіть дуже незручні речі, як, наприклад, вудок, спальня чи палатка, буде легко та легко.

Виробництво має багато карманів, лямки, що регулюються на висоті та якість фурнітури. Матеріал, з неї виготовлена ​​сумка - тканина Оксфорд, має особливий тип пульверизації ріжка, яку ще називають "панамський батіг" і традиційно використовують для пошиття рюкзаків, тентів, наметів і взуття.

Щільність Оксфорда затуманюється товщиною нитки, яка позначається в den. Для цієї моделі була використана сама щільна тканина 600 den. Тканина вкрита спеціальною безбарвною рослиною поляретанової пропозиції, завдяки чому тканина з водопроникними та вітрозахисними властивостями стає водонепроникною. Матеріал не вигоряє і має тривалий термін експлуатації.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Оксфорд
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами