Ніж Ganzo G806-BL

Код:  364833138
Довжина клинка, мм
  • 98

Ніж Ganzo G806-BL

Код:  364833138

Колір: Синій

Немає в наявності

501

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж моделі Ganzo  є інструментом із фіксованим лезом форми Drop Point, яка характеризується універсальністю на практиці. Це добротна модель, якою однаково зручно буде виконувати як колючі, так і ріжучі операції. Ніж призначений для використання у різних видах активного відпочинку. Стане в нагоді туристам, мисливцям, рибалкам, виживачам, усім любителям активного проведення часу на відкритому повітрі.

Модель має різні варіанти кольору: чорний, блакитний, зелений та помаранчевий. Практичні піхви різних кольорів служать для зберігання та перенесення цього ножа, зберігаючи його в робочому стані. Інструмент міцний і витривалий - підходить для обтісування гілок, перерізування мотузок, їм можна легко розрізати коробку або виконати іншу дію. Ніж зручно лягає в руку, комфортний при використанні, досить легко буде інтенсивно працювати на практиці. Захищений від зношування, корозії, розрахований на тривале застосування.

Ергономічна рукоять зроблена з матеріалу ПП+ТПР. ТПР або термопластична гума – це синтетичний полімер, що має властивості гуми та пластику. У рукавичках він використовується як шар, що захищає руку від ударних впливів – здатний поглинати та розсіювати енергію удару. Працювати таким ножем безпечно та зручно. Ніжні поліпропіленові.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.3
Довжина клинка, мм
  • 98
Матеріал ручки
  • Пластик
Твердість клинка
  • 56 HRC
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 20

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Николай Бондаренко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Используем как кухонный.

    Переваги:
    Сделан хорошо, качественный, прорезиненные пластик рукоятки. Хорошая заточка с завода. Цена.
    Недоліки:
    Качество стали, ржавеет.
  • Сергей Семеновский
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Блакитний

    купую Брату синій в подарунок (він ще не вкурсі)) а собі брав зелений - на кухні він витіснив всі режикі - максимально добре лежить в руці - легко гостриться і не швидко тупиться - і не грохайте мій коммент бо брав не на пряму в Розетці - совість майте) ніж в рази лібший від ціни - або взагалі не дозволяйте можливості оставити коммент - помню недавно щось брав у цієї контори то оператор пояснив що коммент не пустили бо брав не в розетці

    Переваги:
    гострий крепкий ручка не ковзає форма як ігрі(відьмак 3))
    Недоліки:
    за цю ціну і навіть в рази більшу немає
  • Володимир Химич
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    зручний в руці , виглядає дуже якісно , зрівнював з fiskars k40 , цей набагато зручніший

    Переваги:
    ціна якість
    Недоліки:
    нема
Дивитися усі відгуки до товару →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».