Черевики тактичні M-Tac Alligator Brown 43

1 відгук Код:  365039877

Черевики тактичні M-Tac Alligator Brown 43

1 відгук Код:  365039877

Продавець:Wildest

4/5  ( 78 оцінок )

5 033

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики тактичні Alligator Brown

Тактичні черевики Alligator від бренду М-Тас тепер у новому кольорі. Це стильне та практичне взуття, яке надійно захищає від мінливості погоди та складнощів рельєфу.

Верх черевиків – комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками з міцного нейлону. Посилений носок і задник із термопластичного матеріалу, який захищає ноги від ударів і робить взуття більш довговічним. Водонепроникна мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат всередині черевиків.

Нейлоновий язичок посилений вставкою із замші. Подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі, а міцні шнурки не ковзають. Анатомічна устілка гарантує комфорт навіть при тривалому перебуванні у взутті. Оптимальна висота черевика добре захищає гомілковостопний суглоб.

Лита підошва не пропускає вологу та є вкрай зносостійкою, а високий протиковзний протектор зберігає хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу. На заднику дизайнери бренду передбачили текстильну петельку для зручності одягання взуття.

Практичні черевики Alligator відмінно підходять для виконання військово-тактичних завдань, трекінгу, бігу, активного відпочинку та повсякденного використання.

Матеріал:

  • замша
  • нейлонові вставки

Особливості:

  • водонепроникна мембранна підкладка;
  • посилений носок і задник;
  • анатомічна устілка;
  • лита підошва.

Відгуки покупців 1

  • Андрей Захаров
    Відгук від покупця. Продавець: Wildest. Розмір: 44

    Обслуговування на відмінно. Заказ прийшов через добу після замовлення. Товар відповідає фото.

    Переваги:
    Все класно!
    Недоліки:
    Не має!