Страйкбольний пістолет-кулемет Specna Arms SA-X01 Edge 2.0 Black

Страйкбольний пістолет-кулемет Specna Arms SA-X01 Edge 2.0 Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 27 оцінок )

19 107

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Виробник - Specna Arms
  • Серія EDGE™ 2.0
  • Матеріали - цинково-алюмінієвий сплав, сталь, пластик
  • Довжина - 690-595 мм
  • Початкова швидкість кульки  ~ 360/~ 310 FPS
  • Версія гірбоксу - v2
  • Діаметр підшипників гірбоксу - 8 мм
  • Хоп-ап - є, з можливістю налаштування
  • Різьба на стволі - 14 мм, CCW
  • Система швидкої заміни пружини ESA™
  • Вбудований MOSFET GATE ASTER
  • Тип магазину - механічний S-MAG, 2 штуки
  • Місткість магазину - 120 куль
  • Вага - 2280 г
  • Колір -  Black
  • Акумулятор та зарядний пристрій до комплекту не входять

Пістолет-кулемет Specna Arms SA-X01 Edge 2.0 - копія пістолетів-кулеметів на основі AR-15. Завдяки своїм компактним розмірам і високому рівню виготовлення привід є чудовим вибором для ігор CQB. Крім того, його можна ефективно використовувати як пістолет для снайпера або оператора LMG. Привід SA-X01 належить до лінійки EDGE™. Ця серія одночасно має якісне виконання зовнішньої частини, загальну зручність та універсальність, довговічність, простоту в діагностиці несправностей та розширені можливості для тюнингу. Привід SA-E12 - вже друге покоління лінійки EDGE, у якій застосовані такі покращення:

- MOSFET-модуль GATE ASTER™;

- спусковий гачок Solar™;

- гумка хоп-апу Helium™ типу Flat Hop;

- мотор з підвищеним крутним моментом (High Torque);

- Система швидкої заміни пружини ESA2™.

Привід оснащена регульованим прикладом PDW. Ложа PDW є зручним рішенням, завдяки якому репліка залишається компактною і зберігає свої ергономічні властивості. SA-X01 оснащений передньою рейкою RIS для кріплення додаткових аксесуарів, на ній розташовані складані прицільні пристосування. Ствол закінчується стандартним дульним пристроєм. 

Репліка має внутрішній прецизійний стволик діаметром 6,03 мм, що забезпечує високу точність і повторюваність пострілів. Стволик працює в парі з ротаційною камерою Hop-Up нового типу, яка оснащена flat hop гумкою Helium™. Вона дозволяє дуже точно і стабільно регулювати обертання кульок.

Система швидкої заміни бойової пружини ESA2™ дозволяє легко підлаштувати потужність пострілу до вимог конкретного полігону. Для заміни пружини у такій системі достатньо зняти буферну трубку, не потрібно витягати чи розбирати гірбокс. Це можна робити навіть у польових умовах, без додаткових інструментів. ESA2™ дозволяє встановити змінну пружину з мінімальними затратами сил та часу, підібравши таким чином початкову швидкість відповідно до вимог конкретного полігону та забезпечивши оптимальний баланс між ефективністю та безпекою для гравців. До комплекту входить змінна пружина M90, що підходить для боїв у будівлях і на близьких дистанціях.

Привід має потужний мотор з підвищеною тягою (High Torque) і неодимовими магнітами. Мотор має коефіцієнт крутного моменту у 22TPA та здатний справитися з більш потужними пружинами, ніж штатна.

“Серцем” приводу є гірбокс ORION у посиленому корпусі, він має функцію швидкого від’єднання головної пружини та сумісний із пружинами до M140 включно. Високоякісні деталі та комплектуючі забезпечують одночасно надійність та широкі можливості для тюнингу. До конструкції гірбоксу входять, зокрема:  

- Посилений полімерний поршень з цільносталевими зубцями;

- Полегшена полімерна голова поршня з двома гумками та підшипником;

- Алюмінієвий нозл з кільцем для ущільнення;

- Алюмінієва голова циліндру з двома кільцями для ущільнення

- Направляюча пружини на підшипниках;

- Набір сталевих шестерень;

- 8 мм кулькові підшипники.

Встановлений  MOSFET-модуль ASTER™ - “молодший брат” відомої системи TITAN™. Він відноситься до 4 покоління електронних систем керування AEG і розроблений з урахуванням особливостей гірбоксів версії v2 і в розрахунку на використання при глибокому тюнінгу. ASTER™ дозволяє досягти максимальної надійності при доступній ціні. Цей модуль дозволяє замінити штатні спускові контакти приводу на висококласний контролер з оптичними сенсорами, які забезпечують до 240 варіантів налаштування чутливості спуску. Дуже швидка реакція спуску та інші корисні особливості дозволять досягти переваги у страйкбольних боях, а “розумний” запобіжник захищає батарею, мотор та контролер (в тому числі від неправильної полярності батареї). 

Основні функції та можливості модуля ASTER™: 

- іноваційні оптичні сенсори;

- 250 налаштувань чутливості спуску;

- захист від неправильної полярності;

- можливість налаштування за допомогою додатку GATE Control Station;

- вбудований діод RGB LED полегшує налаштування системи;

- преміум-функціонал за розумною ціною.

Спускові механізми Solar™ Trigger виготовлені за ліцензією Gate Quantum Trigger™та ідеально сумісні з сенсорами ASTER™. Вони забезпечують незрівнянну швидкість реакції та точність. Спуск Solar Trigger має більше рівнів налаштування чутливості, аніж стандартне оснащення Specna Arms.

Два механічні магазини S-MAG на 120 кульок кожний мають рельєфну текстуру у вигляді орнаменту з логотипів  Specna Arms. Висока якість виготовлення забезпечує надійну подачу кульок навіть на високих темпах ведення вогню.

Акумулятор та зарядний пристрій до комплекту не входять!

В комплект входять:

- Привід;
- 2 механічні магазини S-MAG;
- Змінна пружина М-90;
- Інструкція з експлуатації;
- Сертифікат;
- Діагностична картка GATE ASTER.

- рукоятка переносу вогню

Характеристики

Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами