Коліматорний приціл Aimpoint Micro H-2 2 МОА закритого типу з термостійким корпусом (1308)

Коліматорний приціл Aimpoint Micro H-2 2 МОА закритого типу з термостійким корпусом (1308)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

38 610

27 210

Немає в наявності

101

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний оптичний приціл Aimpoint Micro H-2 Micro H-2 2 МОА

Приціл закритий закритого типу Aimpoint Micro H-2 - один з найпопулярніших і компактних прицілів для полювання. Завдяки продуманому дизайну модель легко та швидко встановлюється на зброю. Коліматорний приціл лінійки Micro H-2 здатний працювати в найжорсткіших умовах експлуатації, за будь-якої температури і вологості, а також на зброї "найважчих" калібрів, аж до .500 NitroExpress!

У моделях лінійки Micro H-2 новий, посилений корпус та відкидні кришки, які захищають лінзи від пошкодження та дозволяють коліматору витримати вплив будь-яких умов навколишнього середовища. Завдяки новим оптичним лінзам і збільшеної світлопропускної здатності - оптичні характеристики, форма і яскравість прицільної марки радикально покращилися.

Так як вага прицілу є досить важливим критерієм, ця модель є однією з найлегших моделей прицілів коліматорів закритого типу. Тому, при встановленні коліматора на зброю, вага зброї залишається незмінною. Aimpoint Micro H-2 повністю водо-і пиленепроникний. Є 12 рівнів налаштування яскравості підсвічування для використання вдень або в умовах слабкого освітлення. Це дозволить відрегулювати коліматор для максимально комфортного використання.

Використовується як приціл коліматора для зброї, приціл коліматора для автомата, приціл коліматора для рушниці, приціл коліматора для автомата Калашникова, приціл коліматора для АК, Тактичний приціл коліматора, Тактичний військовий приціл, Тактичний приціл для зброї, армійський приціл коліматора, коліматорний приціл для полювання, оптика для полювання, оптика для зброї, оптика сумісна з АК, оптика сумісна з автоматом Калашникова, тактична оптика для зброї, оптичний коліматор для автомата, коліматорний приціл для стрільби, приціл з точним регулюванням, Оптичний приціл для спортивної стрільби, приціл для полювання, рушничний приціл коліматора, приціл для рушниці, приціл для зброї.

Характеристики

Підсвітка прицільної марки
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Додаткові характеристики
  • Коллиматорный прицел Aimpoint Micro H-2 2 МОА закрытого типа с термостойким корпусом (1308)
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами