Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15x

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 15

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15x

Продавець:MiliRealy

171 000

139 900

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15x

Ще один представник лінійки сучасних тепловізійних прицілів для полювання - ATN MARS 4640 1.5-15X. Ця модель має на борту матрицю з максимальною на сьогоднішній день роздільною здатністю матриці - 640х480. При цьому частота роботи даного прицілу (50 Герц) дозволяє без проблем виявити навіть найактивнішу мету нічного світу.

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15X оснащений передовим сенсором із роздільною здатністю 4К, який дозволяє збільшувати зображення без втрати якості навіть на максимальних кратностях збільшення. Стріляти влучно, працювати без зарядки максимально довго – не проблема для АТН МАРС 4, про що докладніше далі.

Дальність виявлення ATN MARS 4 640 1.5-15x

Виявлення (тепла точка) – 1050 метрів.

Розпізнавання (теплий контур) – 530 метрів.

Ідентифікація (тепла істота) – 330 метрів.

Можливість вигідно купити тепловізійний приціл атн марс 4 прямо зараз!

Найновіший чутливий сенсор. Нічого нового – та сама матриця високої роздільної здатності, і та частота, як і в попередника ATN MARS HD, але з новим сенсором це зовсім інше кіно! Кіно як у 4К - це бачити всі деталі теплового об'єкта з максимальною деталізацією навіть на високих кратностях збільшення.

Запис відео. Записуйте в ультра якості найкращі моменти полювання та ділитесь ними з товаришами! Не зберігайте у пам'яті ваші найкращі пригоди – залиште цю справу техніки!

Простий монтаж. Установка на стандартні кільця 30 мм – просто, як замінити лампочку на кухні (насправді ще простіше). З даним типом кріплення Ви без проблем встановите АТН МАРС 4640 на будь-яку зброю.

Нове керування. Ось тепер стане по-справжньому зручно! Кільце плавного збільшення дозволяє отримувати необхідну кратність збільшення з точністю до однієї десятої. При цьому спеціальна ребриста форма енкодера не дає зісковзнути пальцям, навіть при роботі в рукавичках.

Класична навігація. Вгору, вниз, праворуч, ліворуч та підтвердження – класика, зрозуміла всім. Подвійна функція кожної з кнопок (активація приладу, повернення на головний екран, запис відео та фото) – ще один плюс у карму розробників!

Пристрілювання одним патроном. Ви колись тримали в руках смартфон? Тоді пристрілка прицілу ATN MARS 4640 1.5-15x точно не стане для Вас проблемою. Один постріл – одна поправка – потрапляння до десятки!

Розумний далекомір. Це приціл оснащений далекоміром, принцип роботи якого знайомий багатьом мисливцям – просунута стадіометрична шкала вимірювання дистанції за заданим зростанням об'єкта, до якого ведеться вимірювання.

Балістичний калькулятор. Приціл можна пристрелити на дві, на три, та хоч на 10 різних дистанцій стрільби. Але краще використовувати вбудований балістичний калькулятор, який здатний зробити поправку влучення кулі з точністю до міліметра!

Багатопотокове відео. Для особливо просунутих користувачів компанія АТН додала ще одну «вишеньку на торті» - одночасний запис та трансляцію відео на планшет чи смартфон. Переглядайте, діліться з друзями та живіть повним життям!

Запис моменту пострілу. Прийшов, побачив, переміг – прицілився, вистрілив, одержав відео. Контролюйте точність стрілянини та робіть роботу над помилками лише тоді, коли це потрібно і не зберігайте терабайти відео.

Потужний акумулятор. Час роботи цього прицілу – найвищий ступінь автономності. Більше 18-ї години безперервної роботи при піковому рівні завантаження – для цього прицілу немає нічого неможливого!

Опціональний лазерний далекомір. Для тих, кому не вистачає можливостей вбудованого далекоміра – лазерний далекомір ATN ABL. Цей далекомір спеціальним чином закріплюється на зовнішньому кільці об'єктива АТН МАРС та синхронізується з програмною частиною прицілу.

Матриця

Роздільна здатність матриці 640x480

Ядро ATN Obsidian IV Dual Core T

Дисплей 1280x960 із частотою кадрів 30/60 fps

Оптика

Об'єктив, мм 25

Збільшення, х 1,5X - 15X

Поле зору, м на 100 м 24 х 19

Дальність виявлення людини, м 1050

Дальність розпізнавання людини, м 530

Дальність ідентифікації людини, м 330

Мультимедія

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб до 256

microUSB Зовнішній блок живлення, USB Type-C

WiFi iOS & Android

Bluetooth Так

GPS Так

Додаткові можливості

Мікрофон Так

3D гіроскоп Так

3D акселерометр Так

3D магнетометр Так

Е-барометр Так

Е-компас Так

Експлуатаційні

IP рейтинг Атмосферостійкий

Автономна робота, год до 16+

Гарантія, міс 24

Габаритні розміри, мм 343x76x76

Вага, гр 920

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 1
Живлення
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами