Тепловізійний приціл ATN MARS 4 1.25-5X (384x288) 750м

Мінімальна кратність, х
  • 1.25
Максимальна кратність, х
  • 5

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 1.25-5X (384x288) 750м

Продавець:MiliRealy

102 000

79 900

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей тепловізійний приціл – справжня знахідка для затятого мисливця! Функціонал, картинка та чудова ергономіка – ці прилади створені людьми і для людей! Тепловізійний приціл ATN MARS 4 384 1.25-5x – це втілення передових технологій для полювання!

Приготуйте свій рюкзак, рушницю та боєприпаси, а приціл АТН МАРС 4 допоможе у всьому іншому. Ви точно ще не зустрічали настільки зручні та практичні у використанні прилади – це ми можемо Вам гарантувати. Чому? Читайте нижче.

Дальність виявлення ATN MARS 4 384 1.25-5x

Виявлення (тепла точка) – 750 метрів.

Розпізнавання (теплий контур) – 335 метрів.

Ідентифікація (тепла істота) – 205 метрів.

Чому коштувати купити теплоприціл атн MARS 4 384 1.25-5x

Новий чутливий сенсор. Нічого нового - та сама матриця, і та ж частота, як і у попередника ATN MARS HD, але з новим сенсором це зовсім інше кіно! Кіно як у 4К – це бачити всі деталі теплового об'єкта з максимальною деталізацією навіть на високих кратностях збільшення.

Запис відео. Записуйте в ультра якості найкращі моменти полювання та ділитесь ними з товаришами! Не зберігайте у пам'яті ваші найкращі пригоди – залиште цю справу техніки!

Простий монтаж. Установка на стандартні кільця 30 мм – просто, як замінити лампочку на кухні (насправді ще простіше). З цим типом кріплення Ви без проблем встановите АТН МАРС 4 на будь-яку зброю.

Нове управління. Ось тепер стане по-справжньому зручно! Кільце плавного збільшення дозволяє отримувати необхідну кратність збільшення з точністю до однієї десятої. При цьому спеціальна ребриста форма енкодера не дає зісковзнути пальцям, навіть при роботі в рукавичках.

Класична навігація. Вгору, вниз, праворуч, ліворуч та підтвердження – класика, зрозуміла всім. Подвійна функція кожної з кнопок (активація приладу, повернення на головний екран, запис відео та фото) – ще один плюс у карму розробників!

Пристрілювання одним патроном. Ви коли-небудь тримали в руках смартфон? Тоді пристрілка прицілу ATN MARS 4 384 1.25-5x не стане для Вас проблемою. Один постріл – одна поправка – потрапляння до десятки!

Розумний далекомір. Це приціл оснащений далекоміром, принцип роботи якого знайомий багатьом мисливцям – просунута стадіометрична шкала вимірювання дистанції за заданим зростанням об'єкта, до якого ведеться вимірювання.

Балістичний калькулятор. Приціл можна пристрелити на дві, на три, та хоч на 10 різних дистанцій стрілянини. Але краще використовувати вбудований балістичний калькулятор, який здатний зробити поправку влучення кулі з точністю до міліметра!

Многопотокове відео. Для особливо просунутих користувачів компанія АТН додала ще одну «вишеньку на торті» - одночасний запис та трансляцію відео на планшет або смартфон. Переглядайте, діліться з друзями та живіть повним життям!

Запис моменту пострілу. Прийшов, побачив, переміг – прицілився, вистрілив, отримав відео. Контролюйте точність стрілянини та робіть роботу над помилками лише тоді, коли це потрібно та не зберігайте терабайти відео.

Потужний акумулятор. Час роботи цього прицілу – найвищий рівень автономності. Більше 18-ї години безперервної роботи при піковому рівні завантаження – для цього прицілу немає нічого неможливого!

Опціональний лазерний далекомір. Для тих, кому не вистачає можливостей вбудованого далекоміра – лазерний далекомір ATN ABL. Цей далекомір спеціально закріплюється на зовнішньому кільці об'єктива АТН МАРС і синхронізується з програмною частиною прицілу.

Роздільна здатність матриці384x288

ЯдроATN Obsidian IV Dual Core T

Дисплей1280x960 із частотою кадрів 30/60 fps

Оптика

Об'єктив, мм19

Збільшення, х1.25X - 5X

Поле зору, град, м на 100 м16 х 12.5

Дальність виявлення людини, м750

Дальність розпізнавання людини, м335

Дальність ідентифікації людини, м205

Мультимедіа

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гбдо 256

microUSBЗовнішній блок живлення USB Type-C

WiFiiOS & Android

BluetoothТак

GPSТак

Додаткові можливості

МікрофонТак

3D гіроскопТак

3D акселерометрТак

3D магнітометрТак

Е-барометрТак

Е-компасТак

Експлуатаційні

IP рейтингАтмосферостійкий

Автономна робота, гдо 18+

Гарантія, міс24

Габаритні розміри, мм322x76x76

Вага, гр880

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Мінімальна кратність, х
  • 1.25
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами