Відгуки покупців про Комплект навушники Earmor M32 з посиленіми кріпленнями і каска - шолом Fast в кавері піксель тактичний, захисний, куленепробивний, кевларовий, захист по NATO - NIJ IIIa (ДСТУ кл.1), розмір M-L

6 відгуків

Код:  365757816

Залиште свій відгук про цей товар
  • Борис Гладкий
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Прийшло швидко.В перший день розкрутилося кріплення і загубилась гайка.

    Переваги:
    Немае
    Недоліки:
    Дорого
  • Сергій Ляхович
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Придбав шолом та навушники, прийшло все швидко, от навушники прийшли пошкодженні.

    Переваги:
    Поки не знайдено
    Недоліки:
    Поки не знайдено
  • Константин
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Менеджер быстро связался, меньше суток прошло с момента заказа и доставки. Возникли трудности с установкой наушников. Менеджер подсказал, объяснил. Шлем удобный. Рекомендую

    Переваги:
    Быстрая доставка, быстрая и качественная обратная связь
    Недоліки:
    Не выявил
  • Роман Терещенко
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Коліщатко, яке регулює ремінці тупо не крутитися, там навіть механізму немає. На мою думку продавати таке бійцям під час війни - це кримінально караний злочин. Змінював усі нутрощі. Клас захисту перевірити не довелося, але змінив за першої нагоди, хто його знає з чого воно там зроблено після такої китайської бутафорії.

    Переваги:
    Схожий на тактичний шолом
    Недоліки:
    Колесико не працює
    • Продавець SAVE

      Ви придбали у нас шолом більше 3х місяців тому, якщо у вас виникла проблема, то чому зразу не звернулися до нас для оперативного вирішення??? Те що Ви написали негативний відгук без попередньої комунікації з нашим менеджером - ніяк не вирішило ваше питання.
      По коліщатку - воно крутиться, але з певним зусиллям, щоб не розкручуватись і фіксувати шолом на голові.
      Щодо іншого - у нас є всі необхідні документи, які підтверджують якість товару, які вам надавалися. Шоломи тримають і тримають добре, що перевірено сотнею разів як в лабораторії, на полігоні, так і бійцями на полі бою.
      Гарного дня!

    • Роман Терещенко

      Тут продавець питає, чому не звернувся.
      Насправді я звертався, але невірно діагностував проблему. Бо спершу шолом взагалі на голову не налазив, налепки були неправильно наліплені ) Це був мій перший шолом тому я взагалі-то не знав як він має працювати. Коли після цього поїхав під Бахмут пацани вже показали нормальні шоломи, але з окопоу під обстрілами не дуже зручно з менеджерами балакати. Та і взагалі. Якщо таке приїхало, про що ще балакати? Окрім шолому на передку багато чого потрібно, а БР-ка приходить нежданчиком. Доводится купувати все на вчтора і тому покладатись на порядність продавців, та на якийсь фейс-контроль платформи. Загалом ця стратегія працює, але в цьом випадку дала збій.

      Я розумію, кому війна, а кому мати рідна. Це я не для вас пишу, а для пацанів, що цією стежкою підуть, тому що вірю в дієвість конкуретного середовища ) Хай щасти!

    • Продавець SAVE

      Романе, ми поважаємо Вашу роботу, але не зрозуміло що з шоломом не так (колесико не влаштувало, чи щось інше), але готові зробити повернення/обмін в любий час. На жаль не можемо підкріпити свіже фото після артобстрілу, як шолом зберіг життя людині. Бережіть себе!

  • Ткаченко Александр
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    Каска смердить, наче дешеве китайське взуття, схоже, від клею. До цього брали в іншому магазині, такого не було.

    Переваги:
    Поки не зрозумілі
    Недоліки:
    Смердюча
  • Максим Олійник
    Відгук від покупця. Продавець: SAVE

    І так з чого почати. Прильотів в шолом ще не було тому як тримає не скажу. Застедки в середині 7/10 вуха чіпляються дуже туго потрібно трохи попрацювати з пластиком ножем а так ну хз десь 7/10