Черевики зимові водостійкі Lowa ISARCO EVO GTX мембраною Gore-Tex дуже теплі 44.5 розмір

Черевики зимові водостійкі Lowa ISARCO EVO GTX мембраною Gore-Tex дуже теплі 44.5 розмір

Продавець:RAP rollers

3.9/5  ( 138 оцінок )

11 499

9 299

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Теплі та комфортні чоловічі зимові черевики Lowa ISARCO EVO GTX.

Дуже тепла та зручна модель по відгукам наших військових. Шкода, що більше немає можливості завезти їх, залишилось не так багато. Верх виконаний із замші і міцною, відмінно підібраною тканини. Черевики міють рівень  3 теплозахисту, водонепронекну мембрану Gore-Tex Partelana, що володіє дихаючими властивостями, зі спеціальною додатковою підкладкою (80% поліестру, 20% вовни) і гнучку підову LOWA AL-S IV з протектором з легкого і стійкого до стирання матеріалу TPU.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Підошва: LOWA® AL-S IV: придатний для використання в зимових умовах для найкращого захисту від ковзання в умовах зледеніння. Складна гумова суміш, що поєднує міцність із хорошою підтримкою та гнучкістю. Підошва, що самоочищається, з шипами, оптимізована саме для цієї мети.
  • Мембрана Gore-TEX Partelana - мембрана, що має розміри мікропорів на кілька порядків більше, ніж молекула води, і на кілька порядків менше, ніж будь-яка крапля води. Пропускає воду тільки у вигляді пари, що дозволяє матеріалу дихати, але при цьому не промокати і не продуватися. У черевику знаходиться ближче до ноги, і відводить від неї вологу в середні шари, де знаходиться система "клімат контролю". Спеціальна додаткова підкладка (80% поліестер, 20% вовни) забезпечить ногам необхідну терморегуляцію та тепло протягом усього зимового дня.
  • Hard Stabilizer – для стабілізації підошви взуття LOWA з прямим напиленням у підошву інтегрований міцний нейлоновий стабілізуючий елемент. В результаті черевики ідеально підходять для складніших умов використання на відкритому повітрі.
  • Single INJECTION - технологія, що покращує комфорт та амортизацію за рахунок складного процесу ливарного формування підошви з використанням процесу нашарування
  • Support Frame - вищий стабілізуючий елемент дає користувачеві хорошу підтримку у будь-яких дорожніх умовах.
  • Устілка Thermo Insole – комфортні, зимові устілки. Чудово захищають ноги від холоду. За допомогою своєї вертикальної волокнистої структури устілка вбирає воду від ноги. Алюмінізований шар знизу підтримує та регулює температуру.
  • Moderately Stiff - взуття з позначкою «Помірно жорстке» забезпечує гарне поєднання оптимальної підтримки стопи та зручність ходьби.

Характеристики

Розмір
Сезон
Мембрана
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами