Штурмовий рюкзак тактичний Mil-Tec ASSAULT L Olive 36 л

Штурмовий рюкзак тактичний Mil-Tec ASSAULT L Olive 36 л

Продавець:Vishniashop

4.3/5  ( 69 оцінок )

3 750

3 100

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Практична модель штурмового рюкзака в забарвленні камуфляжу для гри в страйкбол або для походу в гори виконана з водонепроникної поліестерової тканини з полівінілхлоридним просоченням. Рюкзак об'ємом 36 л виготовлений компанією Mil-Tec з Німеччини, він чудово підходить для походу з друзями на 2-3 дні або виїзду на полювання. "Сухий" вага рюкзака 1600 г, габарити 51 х 29 х 28 см.

Регульовані плечові лямки для кращого центрування та зручності перенесення обладнані поясною стропою. Напівжорстка спинка з сіточкою з EVA - піни щільністю від 260 до 550 г/м2 забезпечує щільне прилягання моделі до спини і гарантує хорошу вентиляцію. Фастекси дозволяють швидко скинути рюкзак за потреби. Рюкзак відмінно стягується компресійними кордуровими стропами на фастексах.

На зовнішній стороні моделі кишеня – органайзер, під ним велика зовнішня кишеня. Основний обсяг займає велике відділення, за ним розташоване вужче, додаткове. Знизу можна підвісити необхідне обладнання, для цього є кордурові стропи з фастексами. Всі відділення та кишені моделі на двосторонніх блискавках, бігунки забезпечені для зручності пластиковими подовжувачами. У спеціальному відсіку можна розмістити гідросистему. З боків та на зовнішніх кишенях передбачені петлі інтерфейсу MOLLE. При необхідності це дозволяє надійно закріпити додаткове спорядження і значно збільшити обсяг корисного вантажу, що носиться.

Виробник - Mil-Tec

Матеріал - 100% поліестер з ПВХ просоченням

Посилення EVA піною від 260 до 550 г/м2

Габарити - 51 х 29 х 28 см

Об'єм - 36 л

Вага – 1600 грам

Компресійні ремені на фастексах

Спинка та лямки з сіточкою

2 основних відділення на блискавках

Поясний ремінь на фастексі

Кишені для гідросистеми, органайзер

Система кріплення MOLLE

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами