Ніж Morakniv Basic 546 LE 2022 13711

Матеріал клинка

Ніж Morakniv Basic 546 LE 2022 13711

Продавець:БорЩ

3.4/5  ( 21 оцінок )

378

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж простий та зручний у використанні. Двокомпонентна рукоятка зручно лежить у руці, не ковзає і не прокручується. Додатковий упор для пальця забезпечує комфорт при використанні та захищає пальці від травматизму при контакті з лезом.

Клинок ножа виготовлений з нержавіючої сталі високої якості, дуже міцний, надійний, має відмінний різ і довго тримає гостру заточку. При дотриманні умов догляду цей ніж прослужить вам довго.

Під час транспортування та зберігання мечів надійно захищають пластикові піхви, які можна закріпити за допомогою кліпси в будь-якому зручному місці.

Переваги:

Можливість з'єднати кілька ножів 
Прогумована рукоять 
Зручний у використанні
Клинок Mora Basic 546 2022 має товщину 2 мм по всій довжині. Для забезпечення максимальної міцності лезо виготовлене з холоднокатаної нержавіючої сталі Sandvik 12C27 з твердістю близько 54-61HRC, що дозволяє вести динамічне різання і тривалий час зберігати гостроту. Крім того, нержавіюча сталь забезпечує гігієну та естетику, не вимагаючи обслуговування.

Габаритні розміри:

Загальна довжина - 206 мм
Довжина клинка - 91 мм
Товщина клинка - 2 мм
Ширина леза - 19 мм
Вага - 114 грам

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 54-61 HRC
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».