Ніж складний Ganzo G616

Довжина клинка, мм
  • 79
Матеріал клинка

Ніж складний Ganzo G616

Продавець:Happy Life

4.6/5  ( 270 оцінок )

345

Є в наявності

4

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Ganzo G616:

Ganzo 616 - типовий туристичний ніж з невеликою масою та функціональним класичним клинком з 440 марки сталі. Рукоятка даної моделі виготовлена ​​з високотехнологічного ABS-пластику і відмінно лягає в руку, припускаючи впевнений і надежний хват. У складеному вигляді довжина виробу не перевищує 11.4 см, а в робочому розкладеному — 19.3 см, в той час, як на лезо відведено 7.9 см, достатніх для повноцінної роботи з інструментом.
Не відстаючи від своїх «братів-однокласників», ніж Ganzo 616 є результатом невичерпного ентузіазму та продуктивності виробника, вкотре запропонував споживачам дуже догідну модель карманного складаного ножа бюджетної серії. Цілком традиційно нам уяви відмінний примірник збалансованого похідного інструменту на всі випадки життя. Досить боєздатний клинок (по обуху 0.25 см) з нержавіючої високовуглецевої сталі (440) дуже надійний у роботі і дуже зручний у відході. Особливості даного матеріалу полягають у підвищеній пластичності та стійкості до різних анресивних впливів.
Для рукояти підібраний легкий і міцний ABS-пластик, який відмінно гармонує з металевою складовою Ganzo 616 завдяки своїм не менш високим експлуатаційним характеристикам. Не варто переживати, що рукоятка вашого ножа розсиплеться на дрібні крихти від впливу кислот, масел, лугів, високих температур або від надмірно міцного взяття під час роботи. Ледве помітне текстурування зовнішніх панелей допомагає впоратися з неприємним ефектом слизових рук, а також забезпечує безпечну роботу з ножем у будь-яких умовах.
За безпеку використання Ganzo 616 відповідає, в тому числі, і замковий механізм, установлений у моделі — Liner Lock — перевірений часом класичний фіксатор. Для транспортування передбачено отвір для темляка біля торця рукояти, за допомогою якого Ganzo 616 можна закріпити на екіпірівці.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 79
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 193
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».