Медичний тактичний рюкзак DERBY SKAT-2

Медичний тактичний рюкзак DERBY SKAT-2

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 21 оцінок )

3 500

Є в наявності

7

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Медичний рюкзак DERBY SKAT-2

Рюкзак налічює безліч кишень та різних кріплень для будь якого медичного приладдя. Іноваційна універсальна передня панель швидкого доступу дає змогу розпочати надання допомоги пораненому не відкриваючи рюкзак – одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турникет.

Основне відділення рюкзака розкривається одним рухом, для цього потрібно покласти рюкзак на рівну поверхню і трохи розвести бігунки, потім узяти однією рукою основну ручку, а другою рукою потягнути за допоміжну ручку, у такий спосіб миттево отримавши повний доступ до всіх нутрощів рюкзака.

В СЕРЕДИНІ рюкзак має три знімних різнокольорові контейнери для медикаментів або іншого медичного приладдя, виготовлені з матеріалу OXFORD 600D, об’єм кожного контейнера 5 літрів. Контейнери мають прозорі кришки. Вкладиши для нотаток зроблені з білої непромокаючої плівки і вкладені в прозору кишеню кожного контейнера. За необхідності вкладиші для нотаток можна витягти або замінити. Також усередині рюкзака є три об’ємні та дві пласкі сітчасті кишені на блискавці, гумові стрічки різного розміру та знімна ампульниця/органайзер на 48 комірок різного розміру.

ЗЗОВНІ, крім універсальної панелі швидкого доступу, на всіх стінках рюкзак має систему кріплень "MOLLE". Передня об’ємна кишеня відкривається на 180 градусів і має всередині кишеню на блискавці та гумові кріплення з комірками різного розміру. З обох боків рюкзак має об'ємні кишені з гумовими кріплення всередині для фіксації турникетів, бандажа тощо. Верхня об’ємна кишеня також має гумові кріплення різного розміру. Всі стінки рюкзака мають додатковий захист з ущільнювачем завтовшки 5мм. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака.

НА СПИНІ: грудна стяжка дає змогу краще зафіксувати рюкзак під час тривалого ходіння або бігу. Поясна стяжка допоможе розподілити вагу рюкзака по тулубу. Спинка та плечові лямки мають вентиляційну сітку та амортизаційний ущільнювач завтовшки 10мм. У місцях кріплення плечових лямок зроблені посилені шви.

НА ДНІ рюкзака є кишеня на блискавці. У комплекті з рюкзаком йдуть два знімні компресійні ремені, в яких можна транспортувати спальний мішок, намет, каремат тощо.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: об'єм рюкзака 32 літри, розмір (ВхШхГ): 58х36х18, вага 1,8 кг. Зовнішній матеріал – CORDURA 500D. Цей матеріал має набагато більшу міцність на розрив і тертя, ніж OXFORD. Підкладка всередині рюкзака зроблена з міцного поліестру 300Д. Усю пластикову фурнітуру зроблено з особливо міцного пластику POLYAMIDE (нейлон), даний пластик має переваги завдяки високому опору до розтягування і високій зносостійкості. Основне відділення закривається на міцну, широку блискавку тип 10. Рюкзак повністю пошитий міцною та не гниючою ниткою, місця підвищеного навантаженя укріплені швами «зігзаг».

 Додатково до рюкзака можна під’єднати велику модульну ампульницю/органайзер DERBY AM-68 або DERBY AM-136 (ампульниці не йдуть у комплекті з рюкзаком!).

Зверніть увагу, медичні препарати та інші речі, зображені на фото не входять до комплекту рюкзака!

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 1.3
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами