Універсальний багатоцільовий рюкзак V2 - TAN

Універсальний багатоцільовий рюкзак V2 - TAN

Продавець:Racio

4.6/5  ( 42 оцінок )

1 877

1 821

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний, багатоцільовий рюкзак V2 8Fields — це зручний спосіб переносити різноманітне спорядження в польових умовах в одній компактній сумці.

Матеріали найвищої якості
Він виготовлений із міцного водонепроникного поліестеру 1000D , що робить його стійким до пошкоджень під час гри чи подорожей. Система перенесення в рюкзаку складається з регульованих по довжині плечових ременів з розпірною сіткою проти потовиділення та нагрудного ременя, який рівномірно розподіляє вагу, із швидкознімною кліпсою , яку можна рухати вгору та вниз для кращого комфорту. Вставки мають прикріплені петлі для кріплення кабелів або гідратаційного шланга.
Ефективна ємність і модульність
Цей універсальний рюкзак V2 має ємність 10 літрів . Доступ до основного відділення сумки здійснюється через кишеню на блискавці у верхній передній частині відділення. Усередині відділення є місце для ноутбука або сумки для гідратації (до 2,5 л), яку можна закріпити за допомогою 2 гачків. У верхній частині рюкзака є отвір для проходження шланга системи гідратації. На передній частині цього рюкзака є дві кишені , одна на блискавці, для всіх необхідних речей під час страйкбольних ігор або походів, наприклад, телефонів, пристроїв GPS, зарядних пристроїв або цифрових камер. Другий — відкритий підсумок із вкладишем для потрійного магазину ар-15/м4але його можна легко замінити будь-яким іншим типом вставки для зберігання журналів або предметів подібного розміру.
Крім того, рюкзак має панель Velcro для нашивок або іменної бирки, 5 рядів ременів MOLLE/PALS для розширення з додатковим обладнанням, таким як тактичні підсумки .
Плечові лямки знімні, і ви можете використовувати лямки рюкзака, щоб прикріпити його до спинки тактичного жилета (див. фото). Замість цього ви можете використовувати плечові та бічні ремені, щоб прикріпити сумку до нагрудного кріплення та використовувати рюкзак як упряж. Зверху є міцна ручка для перенесення або евакуації.

Ваги: 664 г
матеріал: 1000D поліестер
Камуфляж: TAN
Гідратаційний картридж в комплекті: немає
Ширина мм: 250
Висота мм: 390
Ємність гідратаційного картриджа л: 2.5
Ємність рюкзака, л: 10
Виробник: 8FIELDS
УВАГА! Фотографії рюкзака з водяним вкладишем наведено лише для ілюстрації (без вкладишів).

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 664
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами