Ніж Ontario Utilitac II JPT-3S

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Ніж Ontario Utilitac II JPT-3S

Продавець:Eagle

3.9/5  ( 30 оцінок )

1 890

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель ножа Ontario Utilitac II розробив всесвітньо відомий ножовий майстер Мел Пардью. Ця дуже відома в ножовій індустрії людина, крім американської фірми Ontario Knife Company, щільно співпрацює з багатьма іншими відомими брендами, наприклад з компанією Benchmade. Його дизайнерські та конструкторські думки визнані у всьому світі та отримали схвалення різних міжнародних виставок, конференцій та форумів. Так нові моделі ножів, що час від часу розробляються, постійно виграють призи та номінації на міжнародному ножовому шоу «Blade Show».



Ножова компанія Ontario Knife Company родом з провінції Ontario, штат Нью-Йорк.
Існує з 1889 року, і набула широкого розголосу завдяки армійським ножам, що офіційно закуповуються силовими структурами США. Прикладом такого ножа може бути Ontario SP1 Marine Combat.
Також Ontario займається випуском ножів ширшого призначення: різних складнів для щоденного носіння, ножів із фіксованим клинком, столових ножів (серія Old Hickory® Kitchen Cutlery), медичних приладів та інструментів.
На сьогоднішній день найбільш відомим ножем, який став еталоном ножа на кожен день, зразком простоти та надійності є Ontario RAT у народі просто «Щур».
У широкому асортименті товарів від «Ontario Knife Company» кожен зможе собі знайти оптимальний варіант ножа і не один, як кажуть, Ножів мало не буває!

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 200
Твердість клинка
  • 56-58
Вага, г
  • 160
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».