Ніж фіксованим клинком 1718 з жорстким чохлом та зручною прогумованою ручкою

Код:  366598626
Матеріал клинка

Ніж фіксованим клинком 1718 з жорстким чохлом та зручною прогумованою ручкою

Код:  366598626

Є в наявності

800

650

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж  335 відмінно показує себе в умовах експлуатації на відкритому повітрі, в польових умовах, при туризмі, полюванні та риболовлі. Модель відрізняє оригінальний дизайн, оптимальна ергономіка та висока надійність. Довгий та зручний клинок дозволяє працювати з великими матеріалами та обробляти великі продукти.

Надійне лезо

Клинок ножа виконаний із сталі 420. Це бюджетний вигляд сталі із невисоким вмістом вуглецю. Ця особливість складу надає клинку виняткову стійкість до корозії. Навіть при використанні моделі поблизу водойм, в умовах високої вологості, ніж не поржавіє і буде надійним супутником власника. Лезо має товщину 2,6 мм. Невелика товщина компенсується високою ударною в'язкістю матеріалу та в комплексі складає надійний та міцний інструмент. Універсальне гладке заточування підходить для роботи з різними матеріалами та дозволяє здійснювати точний надріз. Поновити гостроту ріжучого краю можна за допомогою найпростіших підручних засобів. З цим завданням впорається навіть новачок.

Зручна ручка зі склобоєм

Рукоятка ножа має ергономічну форму, практична при тривалому використанні. Форма її нагадує стислу долоню, добре лежить у руці і не вислизає. Сама рукоять виконана з прогумованого пластику. Матеріал не вбирає вологу, стійкий до перепадів температур, не боїться шкідників та агресивних середовищ. Торець рукояті захищений від ушкоджень сталевим навершям зі склобоєм.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Гума
  • Пластик
Піхви/чохол
  • Піхви
Вага, г
  • 190
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».