Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X

База кріплення

Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

42 000

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сучасний приціл для денного та нічного полювання ATN X-Sight 4K Pro 5-20X готовий слугувати надійним супутником на будь-якому полюванні. Цей приціл — логічне продовження популярної лінійки ATN X-Sight. Модель X-Sight 4K позбавлена всіх вад попередніх моделей — слабкої системи енергопостачання, незручного встановлення на планку та порівняно слабкого нічного бачення.

Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X працює на процесорі останнього покоління ATN Obsidian 4K. Під його керівництвом міститься ціла низка датчиків, розрахункових програм і мультимедійних програм. Дисплей цього прицілу такий яскравий і контрастний, що спостереження з ATN X-Sight 4K Pro 5-20X можна проводити навіть без наочника (який тепер має систему нарізного встановлення на приціл). Говорити та писати можна довго, але краще показати.

  • Просте встановлення та якісний дисплей. Цифровий приціл ATN X-Sight 4K Pro 5-20X створений спеціально для встановлення на стандартні кріпильні кільця діаметром 30 мм, які повсякденно використовуються для звичайної денної оптики. Окремого слова заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro. Дисплей із роздільною здатністю 1280x720 дає змогу без особливої втрати якості робити збільшення навіть на максимальнихкратах. Контраст і яскравість цього дисплея дає змогу без проблем користуватися ним навіть без гумового наочника.
  • Нічне бачення в цьому прицілі також реалізовано на дуже гарному рівні. Заряджання 400-500 метрів дистанції в безхмарну ніч і трохи менше в суцільній темряві не стануть для Вас проблемою. Водночас деталізація нічних зображень тут здивує навіть найвимогливішого стрільця.
  • Розумний далекомір. Все, що вам потрібно для вимірювання дистанції віддалення вашої мети — вказати  зріст тварини або вибрати один зі стандартних типів, вказати верх і низ вимірюваного об'єкта й отримати виміряні значення на дисплеї
  • Баллістичний калькулятор. Точний постріл — зовсім не питання для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 5-20X. Адже вбудований балістичний калькулятор у ньому дасть змогу автоматично розраховувати та коригувати точку удару прицілу залежно від дальності віддалення цілі та показників датчиків зовнішнього середовища.
  • Записування FULL HD відео в момент пострілу. Приціл ATN X-Sight 4K Pro дає змогу робити автоматичний запис відео пострілу та звичайний запис у форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції в інтернет. До речі, про інтернет. Спеціальний застосунок для iOS і Android дає змогу настроювати та працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за пристроями вбудованого модуля Wi-Fi.
  • Опціональний лазерний далекомір ABL. У всіх власників ATN X-Sight 4K Pro завжди є можливість купити спеціальний лазерний далекомір, який закріплюється акурат на вихідному об'єктиві приладу. Водночас лазер далекоміра зводиться в одну точку з візом прицілу, і його показники виводяться прямо на дисплей прицілу.

Щоб без зайвих витрат купити цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X, вам досить скористатися нашим пропонуванням. Оскільки модель постачається нам виробником, ми реалізуємо її за конкурентоздатною вартістю, не завищеною через надбавки, що встановлюються агентами. В інтернет-магазині OPTICS-PRO регулярно проводяться акції та надаються знижки, які зроблять покупки наших клієнтів максимально вигідними. На оптичний прилад, що вирізняється надійністю, ми надаємо гарантію. Ви зможете швидко оформити замовлення на придбання прицілу: досить залишити на сайті заявку, вказавши в спеціальній формі ваші контакти. Доставка товару виконується якнайшвидше в будь-який населений пункт країни.

Характеристики

База кріплення
Живлення
Кріплення в комплекті
Матеріал корпусу
  • Алюмінієвий сплав
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами