Тактична сумка- рюкзак Condor Colossus Duffle Bag 50 л - Olive Drab

Тактична сумка- рюкзак Condor Colossus Duffle Bag 50 л - Olive Drab

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

6 943

6 596

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка Colossus Duffle Bag виготовлена з високоякісного поліестеру 1000D . Його виробляє відома американська компанія Condor Outdoor. Сумку можна використовувати як наплічник, так і як рюкзак . Основна кишеня розміром 53 х 25 х 30 см закривається на грубу двосторонню блискавку. Кришка сумки м'яка, що позитивно позначається на комфорті використання при носінні сумки на спині. Кришка має «U» форму - це рішення значно полегшує доступ до кишені та її упаковку . З внутрішньої сторони на клапані розташовані два великих сітчастих відділення, що закриваються на блискавку . На зовнішній стороні рюкзака є три відділення, що закриваються на блискавки, два з довгих сторін і одне з коротких з лівого боку. З лівого боку є велика зовнішня кишеня розміром 13 х 25 х 30 см .


Сумка оснащена чотирма м'якими ручками для перенесення , а також регульованим і знімним широким плечовим ременем . На кришці сумки є відділення, що закривається на липучку, в якому ховаються суцільні плечові лямки з м'якою сіткою і набивкою зовні. Дно сумки має товстий шар ПВХ з нековзкою текстурою. Спереду є прозора кишеня для даних користувача.

Технічні дані
Колір: Olive Drab
Матеріал: 1000D поліестер
Ємність: 50 л
Розміри: 660 x 250 x 300 мм
Виробник: Condor Outdoor, США

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами