Фліс тактичний M-Tac Nord Fleece Polartec, оливковий, XL

Фліс тактичний M-Tac Nord Fleece Polartec, оливковий, XL

Розмір: XL

Продавець:Happy Life

4.8/5  ( 15 оцінок )

1 872

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Практична та комфортна кофта для повсякденного використання Nord Fleece Polartec від бренду М-Тас виготовлена ​​з преміального флісу Polartec® 200 Series. Цей матеріал – зносостійкий та приємний до тіла, добре зберігає тепло і не кошлатиться. Кофта застібається на молнию від YKK (Японія). Комір-стійка надійно захистить від холоду та вітру, а плоскі шви гарантують зручність і не натирають.

 

Кофта має дві великі врізні кармани на молниях. Сітчаста підкладка не робить їх об'ємними та забезпечує додаткову вентиляцію. Прямий крій не обмежує рухів та гарантує максимальне зручність при інтенсивних фізичних навантаженнях. Манжети рукавів оснащені еластичною брендованою гумкою та перешкоджають попаданню холодного повітря.

 

Polartec® – це назва цілої серії сучасних матеріалів. Всі вони створені для того, щоб вам було тепло, сухо та комфортно незалежно від погоди. За здатністю зберігати тепло людського тіла Polartec не поступається зовні та може бути таким же м'яким і ніжним, як хлопок, але водночас чудово замінює собою одяг із природних матеріалів, який не завжди підходить для активного відпочинку та спорту. Одяг з нього красивий і функціональний, не мінятись, швидко сохне і легко перетися. Дуже зручний у повсякденному використанні. Вироби з Polartec підходять не тільки спортсменам, а й усім, хто віддає перевагу спортивному стилю в одязі.

 

Polartec 200 – м'який і майже невагомий, має чудові теплоізоляційні властивості. На відміну від натуральних тканин, він не накопичує, а відводить надлишкову вологу від тіла, забезпечуючи комфорт. За тепловими властивостями у розрахунку на 1 грам матеріалу Polartec 200 вдвічі перевершує овечу шерсть і більш ніж втричі - бавовну. Вироби з Polartec® 200 можуть носитися як окремо, так і як внутрішній шар під вітрозахисний одяг.

Характеристики

Розмір
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами