Відгуки покупців про Глушник TITAN S-T1v3 5.45 АК-74, АКС-74, АКС-74У ПБС Саундмодератор

3 відгуки

Код:  367041672

Залиште свій відгук про цей товар
  • Ihor Mikolaiovich
    Відгук від покупця. Продавець: FS-PBS

    Не рекомендую, глушить так собі, точно не 40 і не 60 відцотків, після відстріла 500 патронів (не всі ж одразу, одиночними по пару магазинів в день) розворотило всередині, та розбило вихідний отвір, слава богу не розірвало, був випадок що і розривало, але іншого виробника

    Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    500 пострілів і кінець
    • Продавець FS-PBS

      На всю продукцію нашого виробництва надається гарантія терміном 1 рік. Якщо Вам необхідно насправді вирішити проблему яку Ви описали, будь ласка зверніться до нас (Вам ми не змогли додзвонитись), відправте ПБС нам на експертизу і в разі дійсної проблеми з ПБС, ми замінимо його на новий. Гучність ПБС вимірюється комісією з сертіфіцированим обладнанням (шумометром), а чим Ви виміряли гучність?

    • Продавець FS-PBS

      При огляді фото, типу пошкодження і кількості зроблених пострілів, можемо констатувати факт того, що ПБС при роботі був не щільно закручений на стволі зброї і мав люфт. Всі ПБС (окрім тих які мають ствольний фіксатор), потрібно переодично дожимати. Якщо цого не робити, від вібрації, тиску і перепаду температур, зʼявляється люфт І змінюється соостність отворів, куля починає чипляти ПБС.

    • Продавець FS-PBS

      Процедура дожиму ПБС на стволі виконується на всіх типах зброї, з періодом 20-40 пострілів. Цей процес описан в інструкції до ПБС і його необхідно виконувати регулярно в період роботи. Правила користування надаємо в прикріпленому фото.
      P.S. Як щоб була технічна проблема геометрії ПБС, куля зачепила стінки ПБС після першого пострілу. Ви ж зробили 500 пострілів. Порушені правила користування.

  • Роман Повжик
    Відгук від покупця. Продавець: FS-PBS

    Був дуже приємно здивований як він працює навіть зі звичайними патронами. Дякую виробнику за збережений слух після стрільби, бо цей дзін в ушах вже в доску надоїв. Поки що 12/10

    Переваги:
    ПБС з великої букви
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець FS-PBS

      Дякуємо Вам за відгук. Для нас найважливіше завдання - виготовляти прилади високої якості, яки повинні допомагати Воїнам тихо знищувати хробаків.

      Дякуємо Вам за службу і роботу.
      Воїнам Слава!

  • Дмитрий Раковский
    Відгук від покупця. Продавець: FS-PBS

    За эти деньги - агонь!)

    • Продавець FS-PBS

      Дякуємо Вам за замовлення і відгук. Воїнам Слава!