Військова термоковдра P1G-Tac TBFA-1 210х160 см Срібляста

Військова термоковдра P1G-Tac TBFA-1 210х160 см Срібляста

Продавець:PromoMarket

4.7/5  ( 228 оцінок )

118

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Аварійно-рятувальні ковдри можна використовувати як захист організму від різкої зміни темпрератури зовнішнього середовища. Особливо воно ефективне у разі переохолодження. Воно спеціально розроблене для обігріву, зовнішня сторона поглинає найбільше тепла, а внутрішня сторона відбиває тепло тіла. Подвійний режим може зберігати до 90% тепла. Після аварії, в процесі рятувальних робіт, природні небезпеки, спричинені сильним снігом або сильним дощем, можуть обернутися навколо людини, яка наражається на ризик, і уникнути різкого падіння температури тіла.

Ідеальний розмір і вага: розмір цієї аварійної ковдри становить близько 210х160 см, що досить велике, щоб укрити вас. Його можна покласти на підкладку і покласти в спальний мішок, щоб досягти відмінного тепла. Він важить лише близько 100 грам і його дуже легко носити із собою. Ідеально підходить для вашого рюкзака, автомобіля та аварійного комплекту.

Можна використовувати практично будь-де. Під час паркування на сонці його можна використовувати для покриття лобового скла та зменшення поглинання тепла автомобілем. У дощові дні можна використовувати його для покриття машин, великих інструментів, транспортних засобів і т. д., що лежать на газоні. Якщо у вашому саду повно непотрібних бур'янів, ви можете використовувати цю аварійну ковдру з поліестеру. Його можна використовувати для покриття землі.

5. Багаторазове використання: використання кількох разом дасть кращі результати, такі як створення більшого намету, амортизація більшої кількості землі та об'єднання кількох аварійних ковдр, щоб побудувати намет та звернути увагу на з'єднання.

Характеристики

Кількість предметів у наборі, шт.
Колір
  • Сріблястий
Вага, г
  • 105
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами