Тактична адміністративна сумка DERBY COMBAT-1 олива

Тактична адміністративна сумка DERBY COMBAT-1 олива

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 24 оцінок )

1 800

Є в наявності

12

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна адміністративна сумка для військових різних спеціальностей.

Особливістю даної моделі є можливість за допомогою кріплення "вільні руки" зафіксувати сумку перед собою та відкривши стінку сумки на 90 градусів використати сумку як опору для планшета, джойстика або іншого девайса.

Оригінальна конструкція сумки має основне відділення розміром 30х24х6см, яке за допомогою паракорду з фіксатором можна відкривати на будь-який кут до 180 градусів. Передня кишеня розміром 30х21х4 також може відкриватися на 180 градусів. Сумка оснащена багатьма кишенями та кріпленнями різної форми та розміру, що дає змогу розмістити всередині велику кількість різноманітних речей. М'які зовнішні стінки та середня перегородка захищають речі всередині. Сумка в комплекті має знімну двосторонню панель органайзер, яку можна використовувати окремо від сумки. Розмір сумки дає змогу легко вкладати в неї планшет розміром 10-11 дюймів.

Інноваційна універсальна передня панель швидкого доступу дає змогу розпочати допомогу пораненому, не відкриваючи сумку, - одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турникет. Стрічки MOLLE на передній стінці дають змогу навісити додаткові аксесуари.

Сумку можна використовувати багатьма способами: переносити в руці, на плечі, на спині та на грудях. У комплекті з сумкою йде спеціальне кріплення "вільні руки", що дає змогу використовувати сумку без рук. На задній стінці є кріплення MOLLE, яке дає змогу кріпити сумку на плитоноску або рюкзак.

Верх сумки пошито з міцного, вологостійкого матеріалу CORDURA 500D. Усередині сумки зносостійкий матеріал OXFORD 600D.

Зовнішній розмір сумки 30х24х10см, об'ємом 7 літрів.

Зверніть увагу, інструменти та інші речі, зображені на фото, не входять до комплекту сумки!

Характеристики

Колір
Матеріал
Об'єм, л
  • 7
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами