Ніж мисливський з широким лезом і дерев'яною рукояттю GW2422

Код:  367819158
Довжина клинка, мм
  • 135
Матеріал клинка

Ніж мисливський з широким лезом і дерев'яною рукояттю GW2422

Код:  367819158

Є в наявності

1 092

874

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

GW2422 - фіксований ніж у класичному мисливському стилі. Подібні ножі були вкрай популярними у США в минулому столітті. Випускалися вони у масі варіацій у досить великих кількостях. Деякі з цих моделей в результаті послужили прототипами для бойових, тактичних, "виживальних" ножів. Та й у наш час дуже і дуже багато хто віддає перевагу солідній красі класики новомодним дизайнам. Якщо і ви належите до таких цінителів ножів у "старому доброму" стилі, вам безперечно варто купити цей нескладний ніж.

Фактично, GW2422 це мисливський ніж тому що він є. Його меч довжиною 135 мм виготовлений з нержавіючої сталі 440С - однієї з найпопулярніших ножових нержавіючих століть ХХ століття. Такі ж класичні матеріали використані і при виготовленні рукояті – сталь та стабілізована деревина. Монтаж рукояті - всадний. Поперечний переріз рукояті – овал. Це - випробуваний спосіб перешкодити прокручування рукояті в руці під час роботи. Сталеві поліровані болестер і наверші відіграють роль досить надійних упорів для руки. Іншими словами, ніж сидить у долоні комфортно та надійно.

У рукояті передбачено отвір під темляк, який дозволить вивільнити пальці для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ніж із руки.

Клинок має форму перехідну від drop point до clip point, також привертає увагу добре помітна рекурва на лезі. Поверхня клинка полірована у дзеркало.

Ніж виглядає переконливо, а, завдяки формі клинка, навіть хвацько. І, на відміну від багатьох інших великих фіксованих ножів, цей цілком практичний і функціональний. Великий серйозний меч, зручна, безпечна рукоятка і, при цьому, цілком доступна ціна - цілком достатні аргументи, щоб купити цей фіксований ніж. До речі, подарунок із нього вийде теж цілком гідний.

Завдяки високоякісному чохлу лезо постійно захищене від різних забруднень, також це додаткова безпека для його експлуатації.

Також, на рукояті передбачено металеве наверші, яке захищає ніж із тильної частини і може використовуватися як ударна поверхня.

Характеристики:

Вид ножа: нескладний

Загальна довжина, мм: 265

Довжина леза, мм: 135

Довжина рукояті, мм: 130

Товщина леза, мм: 2,5

Ширина леза, мм: 33

Марка сталі: 440C

Твердість сталі, HRC: 57-58

Поверхня леза: MIRROR POLISH

Матеріал рукояті: Дерево, метал

Матеріал чохла: Кордура

Маса, гр.: 191

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 135
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».