Тактичний жилет TAC ASSAULTER - Чорний

Тактичний жилет TAC ASSAULTER - Чорний

Продавець:Racio

4.6/5  ( 45 оцінок )

6 290

4 101

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Жилет Tac Assaulter є найвідомішим тактичним жилетом у світі. Виробник відомої американської компанії, яка народилася з безкомпромісних вимог спільноти операторів Navy SEAL щодо тактичного обладнання.

Культовий жилет

Цей жилет відомий своєю довговічністю, преміальними матеріалами, універсальністю та майстерністю, що поклало початок тренду в підрозділах США. SOCOM (NSW, DEVGRU, SEAL TEAMS, SF, DELTA, MARSOC, FORCE RECON тощо), які можна побачити й сьогодні. Жилет став прототипом конструкції майже всіх тактичних жилетів. 8Fields Classics пропонує можливість придбати цей жилет.

Міцна конструкція

Жилет на блискавці виготовлений з міцної 500D Cordura , яка забезпечує високу стійкість навіть у найсуворіших умовах, з водовідштовхувальними властивостями . Усі мішечки розміщені на сітчастій платформі, яка забезпечує вентиляцію під час носіння жилета. Він має конструкцію з регулюванням висоти та ширини, що робить його адаптованим до більшості розмірів.

Універсальність і місткість

Цей класичний гібридний штурмовий жилет 8Fields поставляється з кількома підсумками, включаючи потрійний підсумок для магазину для гвинтівки M4/AR15 із застібками на липучці, підсумок із внутрішніми ременями для 12 калібрових патронів, два підсумки та міні-кишеню для радіо, ножа. На задній панелі є панель, на яку можна прикріпити різні типи аксесуарів, наприклад сумки в системі ALICE або навіть MOLLE/PALS . Жилетка має шлевки для кріплення тактичного ременя.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Вага: 1035г

колір чорний

матеріал: cordura 500D

Камуфляж: чорний

Виробник: 8FIELDS CLASSIC

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами