Ніж складний Grand Way MV-5

Код:  368080371
Матеріал клинка

Ніж складний Grand Way MV-5

Код:  368080371

Немає в наявності

950

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way MV-5 - сучасний складний ніж із клинком із високоякісної нержавіючої сталі, додатково легованої молібденом та ванадієм. Збалансований склад сталі марки 8Cr13MoV забезпечує тривалу роботу без заточування, хорошу стійкість до іржі та високу міцність.

Геометрія клинка, загартованого до 59 HRC, спрямована забезпечення легкого різу. Завдяки звуженій до вістря формі леза, ніж має чудову проникаючу здатність.

Приємна вага ножа утворена міцними сталевими плашками рукояті і масивною фурнітурою, що скріплює клинок і міцну рукоятку. Відкрита конструкція рукояті на гвинтах дозволяє легко регулювати ніж, ремонтувати та чистити.

Замок типу «Liner Lock» надійний у своїй простоті і вкрай невибагливий.

Особлива ергономічна форма рукояті зручна та безпечна в роботі. Накладки рукояті виготовлені із композитного матеріалу G-10 чорного кольору. G-10 – склопластик високої якості. Композиція фенольних смол і скловолокна має чудову міцність, маслобензостійкість, стійкість до вологи, не проводить електричний струм, довговічна і технологічна. Шорсткі накладки з G-10 приємні на дотик і не ковзають навіть у мокрій руці.

Шпіньок на клинку і конструкція замку дозволяють відкривати та складати ніж однією рукою. Наявність кліпси забезпечує зручне постійне носіння ножа із собою.

Ніж поставляється у фірмовій коробочці та комплектується чохлом із кордури.

Grand Way MV-5 - чудовий варіант складаного ножа на кожен день (EDC) для носіння на поясі, у кишені, рюкзаку або зберігання в бардачку машини.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-59 HRC
Піхви/чохол
  • Чохол
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».