Сорочка Defender Mk2 Pilgrim Shirt Helikon-Tex Girgen Plaid XS Тактична

Сорочка Defender Mk2 Pilgrim Shirt Helikon-Tex Girgen Plaid XS Тактична

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 483 оцінок )

3 489

3 189

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бушкрафт полягає в тому, щоб забезпечити собі мінімум комфорту в дикій природі, використовуючи сокиру, брезент і надійний ніж. Бути самотнім у лісі не означає, що вам доведеться відмовитися від повністю функціонального одягу, як-от Helikon-Tex Defender Mk2 Pilgrim Shirt®. Він розроблений, щоб витримати важкі умови навколишнього середовища, поки ви зосереджуєтесь на роботі або відпочиваєте на природі. Приємна на дотик тканина, схожа на бавовняну фланель, надзвичайно комфортна. Виготовлена з більш щільної, але дихаючої тканини з додаванням DuPont Sorona®, щоб уникнути запаху.

Завдяки UPF50 забезпечує належний захист від ультрафіолету. Оснащений міцними кнопками. На грудях дві кишені з клапаном, закриваються на липучки. Під ними є додаткові плоскі кишені, що закриваються на блискавку YKK®, щоб вони не заважали вам під час розпалювання багаття. Поєднання міцної тканини та картатого малюнка дає вам впевненість, що він прослужить вам дуже довго. Сорочка Pilgrim, безумовно, найміцніша з усіх нових сорочок Helikon-Tex®.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 27% поліестер/54% нейлон/19% поліестер Sorona®
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами