Ніж Метелик Військовий Камуфляжний Високоякісна сталь 440С

Код:  369061089
Довжина клинка, мм
  • 105
Матеріал клинка

Ніж Метелик Військовий Камуфляжний Високоякісна сталь 440С

Код:  369061089

Є в наявності

420

336

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балісонг - хороший варіант для тих, хто вже захоплюються фліпінгом або для тих, хто тільки недавно вирішив зайнятися вивченням прийомів поводження з ножем-метеликом. В цілому - цікава по дизайну і зовні модель, що запам'ятовується: клинок і рукоять в камуфляжних кольорах і сучасна скелетна конструкція. Клинок оснащений декоративно-функціональним скосом обуха долом.

Балісонгу властива легкість трансформації зі складеного положення в робоче, що забезпечено простотою та надійністю його влаштування. Ніж розкладається буквально в одну мить і так само легко складається.

Клинок балісонгу виготовлений з нержавіючої сталі 440 С, яка наділяє клинки високою нержавіємістю, зносостійкістю і тривалим збереженням ріжучої кромки в робочому стані.

Ціліснометалева конструкція, що відрізняється простотою і надійністю механізм фіксації клинка, загальна якість складання всіх складових, не громіздкість - все в цілому, це робить ніж-метелика відмінним вибором не тільки для тих, хто захоплюється ножами подібного типу, але і для тих, хто підшукує собі практичний і стильний складаний ніж на кожен день. При цьому це просто іграшка-сувенір іграшка, а повністю функціональний складаний ніж, який підходить як для використання в місті, так і для пікніків.

Цей ніж перестав бути холодною зброєю, т.к. не відповідає багатьом ознакам х. Ключовими параметрами даного ножа є товщина леза менше 2.6 мм, відсутність упору.

ВИД НОЖА: БАЛІСОНГ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 225

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 105

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 120

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.5

ШИРИНА ЛІЗА, ММ: 15

МАРКА СТАЛИ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: BLACK OXIDE

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛ

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: НІ

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: НІ

МАСА, Г: 122

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 12
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 105
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Максим Годзишевський
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Все дуже чудово, якість на вищому рівні, дуже швидка доставка, дуже подобається

    Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Немає
  • Вадим Лашков
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Доставка супер швидка (від замовлення до моменту доставки близько 4 годин). Сам ніж хорошої якості, на сплави не схоже, швидше за все повністю зі сталі, надіюсь що прослужить довго

    Переваги:
    Повністю зі сталі без сплавів
    Недоліки:
    Не виявив

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».