Буфер/демпфер віддачі для АК

Буфер/демпфер віддачі для АК

Продавець:PartsPrint

5/5  ( 45 оцінок )

70

50

Немає в наявності

2

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призначення буфера віддачі - прийняти на себе удар затворної рами. Виготовлений з поліуретану (твердість - 80 од. по Шору, шкала А). Ресурс буфера 5000 пострілів гарантовано. Пом'якшує роботу автоматики, запобігає склепуванням металу, прибирає зайву вібрацію і робить роботу автоматики АК тихіше, що важливо при стрільбі з глушником.

Шановні клієнти!

Ми дуже цінуємо Вашу довіру та прагнемо забезпечити Вас якісним сервісом нашого магазину. При отриманні Вашого замовлення на пошті, будь ласка, обов'язково перевірте його цілісність та відповідність кількості замовленого товару та того, що прийшло на пошту. Це допоможе уникнути можливих проблем з доставкою та поверненням товару в майбутньому. Будь ласка, зверніть увагу, що якщо умови перевірки не дотримані, ми не можемо прийняти претензії щодо цілісності товару або його кількості.

Якщо Ви виявили які-небудь проблеми з Вашим замовленням, будь ласка, зв'яжіться з нами негайно, і ми постараємося вирішити цю ситуацію якомога швидше.

Дякуємо вам за розуміння та співпрацю!

Характеристики

Вага, г
  • 5
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами