Ніж нескладний Grand Way WK 06015

Код:  369614643
Матеріал клинка

Ніж нескладний Grand Way WK 06015

Код:  369614643

Немає в наявності

1 216

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way WK 06015 - це ніж, який відноситься до категорії тактичних та має велику сферу застосування. Такі ножі нерідко використовують мисливці, рибалки, туристи та любителі активного відпочинку.

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі 440С. Вона забезпечує ніж довгим збереженням заточування, захистом від корозії, а також високою міцністю.

Габарити у ножа компактні - клинок 110 міліметрів при загальній довжиниі у 230 міліметрів і вазі 150 грамів.

Покриття та обробка клинка black stonewash є додатковим захистом від корозії та дрібних пошкоджень.

Тип конструкції – фултанг, тобто ніж виконаний з суцільнометалевої заготовки, одна частина якої є клинком, а інша, хвостовик - служить як основа рукояті. У кінці рукояті є отвір для кріплення темляка або страхувального шнура.

Рукоятка зроблена з шорсткого на дотик композиту G10 у кольорі хакі. Накладки з G10 абсолютно не бояться навантажень та намокання. Текстура рукояті покращує чіпкість хвату та зручність утримання ножа як голою рукою, так і в рукавичці. Крім того, рукоятка та обух забезпечені насічкою для великого пальця, підпальцевою виїмкою, різними поглибленнями та виступами, що підвищують комфортність використання та утримання цього ножа.

Модель забезпечена піхвами з кайдекса, практичними, зручними та легкими. Їх використання передбачає не один варіант підвісу - від простого, на ремені брюк, до безлічі варіантів із закріпленням ножа на інших елементах одягу або спорядження.

WK 06015 – це якісний ніж з елементами мілітарі-стилю, який підходить не лише як «міський тактик» або нескладний EDC, але також і для вирішення широкого спектру завдань у похідних умовах.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».