Підсумок тактичний мультикам

2 відгуки

Код:  369621174

Підсумок тактичний мультикам

2 відгуки

Код:  369621174

Продавець:Рекрут

4.9/5  ( 642 оцінок )

300

250

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка штурмова тактична Mini warrior ― сумка на пояс для телефону, гаманець.
Міцна та портативна, ідеально підходить для їзди на велосипеді, полювання, риболовлі, туризму та екстремальних видів відпочинку та подорожей. Сумка виконана із міцних водонепроникних синтетичних тканин. Зручне та надійне кріплення лямок сприяє надійній фіксації сумки на поясі та комфортному її використанню навіть за необхідності переміщення бігом.

Внутрішня конструкція відділень:
Зовнішнє кріплення для мобільного телефону (до 5,5 дюймів, 17смх8см) складається з відкритої кишені з широкими притискними гумками та регульованим клапаном із широкої (4,8мм) щільної стропи, що фіксується на швидкороз'ємному замку «фастекс»;


На обороті є: два хлястики на металевих кнопках (для швидкого кріплення-зняття), для кріплення на ремінь; у верхній частині сумки петля з вузької стропи під карабін;

Надійна система M.O.L.L.E. для кріплення до рюкзака чи результат.

Розміри рюкзака: 18 см х 9 см х 3 см.
Вага: 135 р.
Виконаний з якісного щільного та водовідштовхувального нейлону Nylon 1000D WR PU outer fabric, Nylon Oxford 210D WR PU inner fabric, Polyamide webbing, Nylon bucles, Coats Gral Polyester thread, Paracord 550 Nylon zip.
Призначення – полювання, риболовля, туристичний похід, скелелазіння, мандрівка, спорт, страйкбол.

Колір: мультикам

Сумка штурмова тактична Mini warrior має якісне пошиття та надійну фурнітуру, може служити елементом екіпірування виживання та орієнтований на мандрівників, любителів пригод та екстриму, мисливців та рибалок.

Відгуки покупців 2

  • Арк Бонд
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут

    Додаю фото

    Переваги:
    В попередньому відгуку
    Недоліки:
    Немає
  • Арк Бонд
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут

    Саме то що шукав! Виготовлення якісне! Використовую на спорядженні - саме для зберігання телефону , смарт сяомі 10 в броньованому бампері входить без проблем! Дуже задоволен!

    Переваги:
    Те що шукав, практично та функціонально. Є подібні підсумки - зі збільшеним функціоналом - але, як на мене, кріплення для пляшки з водою - зайве.
    Недоліки:
    Паттерн "Мультікам" відрізняється від загальноприйнятого - більш яскравими кольорами! Ті хто планує використовувати в тактичному спорядженні - майте на увазі!