Ніж нескладний Grand Way WK 02206

Код:  369836451
Матеріал клинка

Ніж нескладний Grand Way WK 02206

Код:  369836451

Немає в наявності

1 216

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way WK 02206 - сучасний нескладаний фіксований ніж.

Має високу міцність завдяки конструкції типу фултанг. Клинок і рукоятка є цілісною сталевою деталлю, виштампованою з одного листа.

Накладки рукояті зроблені з міцного та стійкого до вологи та перепадів температур композиту G10. Упори не дають зісковзнути руці, а ергономічні вирізи під пальці та шорсткий матеріал накладок роблять хват ще надійнішим. Навіть якщо на вулиці холодно, і ви в товстих рукавичках, хват буде надійним.

У тильній частині рукояті є сталеве навершя (продовження хвостовика), яке не тільки служить додатковим захистом для композитних накладок, але і може працювати як своєрідний ударний елемент. У навершії є темлячний отвір.

Виступ на обусі клинка дозволяє упертися в нього великим пальцем і посилити різ. До того ж цей виступ працює як додатковий упор для вашої долоні.

Форма клинка – drop point з добре помітним фальшлезом, що значно підвищує проникаючу здатність клинка при уколі. Спуски увігнуті.

Сталь – 440С, добре відома поєднанням доступної ціни з міцністю та корозійною стійкістю. Чорне покриття Black Oxide забезпечує додатковий захист клинка від впливу вологи та дрібних механічних пошкоджень.

Товщина клинка 2,4 мм є оптимальною для універсального ножа (ножі з товстим обухом гірше проходять скрізь матеріал, що нарізається). До того ж, завдяки величині цього параметра, ніж офіційно залишається побутовим інструментом.

Ніж комплектується сучасними піхвами з кайдекса, легкими, досить пласкими і компактними. Піхви забезпечують надійну фіксацію ножа в різних положеннях. Кріплення пропонують вам кілька варінатів підвіски ножа на пояс чи елементи спорядження.

WK 02206 – надійний та зручний ніж, добре продумана конструкція якого робить його гідним претендентом на звання справжнього універсала.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 55-57 HRC
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».